19.8 C
Chania
Sunday, May 5, 2024

Για τις δηλώσεις Πάγκαλου περί παρακολουθήσεων

Ημερομηνία:

H σημερινή μέγιστη διεθνής προβοκάτσια – βόμβα από το υποκείμενο Πάγκαλο!!!
Γιατί δεν τον κλείνουν αμέσως μέσα για εσχάτη προδοσία;;;

– Αναγορεύεται πια σε αποθρασυμένο άκρως επικίνδυνο εθνικό καταδότη και σε πολύτιμο για τις στριμωγμένες παγκόσμια για παρακολουθήσεις πολιτικών και ηγετών χωρών, ΗΠΑ.
Καταδίδει (αλήθεια ή ψέματα, αδιάφορο από πολιτική άποψη…) πως… «και η Ελλάδα παρακολουθούσε τα τηλέφωνα της πρεσβείας των ΗΠΑ»!!!

– Και ο πιο ηλίθιος καταλαβαίνει πόσο πολύτιμο άλλοθι δίνει παγκόσμια στις ΗΠΑ που ενώ αναγκάζονται να απολογούνται διά στόματος Ομπάμα ως θύτες, τις εμφανίζει και «θύματα» με «θύτη» την Ελλάδα!!!
Ποιος;;; Ο αρχιδωσίλογος καταδότης του Οτσαλάν, ο προδότης των Ιμίων, ο αρχιπράκτορας που χθες μόλις δήλωσε επίσης πως «είναι γελοίο να έχουμε δύο εθνικές επετείους»!!!

– Τις (απολύτως αληθείς) αποκαλύψεις για τις ΗΠΑ τις έκανε πρώην πράκτορας των ΗΠΑ και οι ΗΠΑ εντελώς ανήθικα, τον καταζητούν διεθνώς! Αν τον πάρουν στις ΗΠΑ, θα τον δικάσουν βαρύτατα ως γνωστό…

– Τον πρωτοφανή (κατά απαίτηση των αφεντικών του) καταδοτικό χαφιεδισμό για την Ελλάδα, την ευρισκόμενη στην κατάντια που οδήγησαν οι πολιτικές αυτού του ίδιου και της εγκληματικής συμμορίας, της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ και όσων επέβαλαν τα κατοχικά μνημόνια στην Ελλάδα, δεν τον κάνει ένας οποιοσδήποτε, άνευ εξουσίας πολίτης!!! Τον κάνει ένας πρώην αντιπρόεδρος και υπουργός εξωτερικών, προδοτικών κυβερνήσεων τέτοιων καθαρμάτων!!!…

– Αν ούτε τώρα κανένας εισαγγελέας δεν βρεθεί να τον πάει με χειροπέδες για αυτόφορη εσχάτη προδοσία μέσα, τότε όλοι οι εισαγγελείς είναι απολύτως συνένοχοι με αυτόν και αισχροί επίορκοι!!!

 (Συμπολίτες: Ας αναμεταδώσουμε παντού, εκατομμύρια τέτοια μηνύματα, εδώ, στον όποιο αναξάρτητο τύπο, στα επαρχιακά έστω μη διαπλεκόμενα ΜΜΕ. αναπαράγοντας τούτο ή άλλα συναφή σχόλια-απαίτηση εκατομμυρίων Ελλήνων για άμεση σύλληψη και παραπομπή του!!!)

Κώστας Ντουντουλάκης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Συλλογές Άρθρων
Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...