25.8 C
Chania
Sunday, September 8, 2024

Για τις τελευταίες λεπτομέρεις του γάμου του με τον Τάιλερ πήγε τελικά στις ΗΠΑ ο Κασσελάκης – Το ανακοίνωσε ο ίδιος στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

Στα Χάμπτονς σε ένα παραλιακό προάστιο της Νέας Υόρκης θα παντρευτούν την Πέμπτη 19/10 ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπεθ.

Η ανακοίνωση για τον πολιτικό γάμο Κασσελάκη – Τάιλερ έγινε στην Πολιτική Γραμματεία από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην εισήγησή του.

κασσελακησ ταιλερ γαμοσ, παντρευονται, γαμοσ ηπα, γαμοσ νεα υορκη κασσελακη

κασσελακησ γαμοσ, κασσελακησ ταιλερ μακμπεθ, γαμοσ ηπα

Έπειτα προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για το γλέντι, λέγοντας πως θα γίνει στην Ελλάδα το καλοκαίρι σε παραμεθόρια περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μάκμπεθ έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

Το σπίτι που μένει ο Κασσελάκης και ο Τάιλερ στη Νέα Υόρκη

Σε ένα πανέμορφο σπίτι βγαλμένο από πίνακα ζωγραφικής – θα μπορούσε κανείς να σχολιάσει – μένουν στη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκονται τις τελευταίες μέρες, οι Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ ΜακΜπέθ. Το σπίτι, το οποίο βρίσκεται σε προάστιο της αμερικανικής μεγαλούπολης, διαθέτει εξωτερική πισίνα, λίμνη και λειτουργική φάρμα ζώων, είναι ιδιοκτησίας και των δύο συντρόφων, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το διάστημα που δεν διαμένουν εκεί, ενοικιάζουν το ένα από τα δύο διαμερίσματα που κατέχουν από κοινού, προς 1.500 δολάρια τη βραδιά.

Πριν από μερικούς μήνες σε ανάρτησή του ο Τάιλερ ΜακΜπεθ είχε γράψει ότι οι διαμένοντες θα έχουν στη διάθεσή τους προσωπικό επί 24ωρου βάσεως.

«Ο οικοδεσπότης θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής. Οι επισκέπτες θα υποστηρίζονται από το τοπικό προσωπικό για να εξασφαλίσουν μια απρόσκοπτη διαμονή» έγραφε ο Τάιλερ ΜακΜπεθ.

«Όμορφο σπίτι, άψογη πισίνα, πολύ καθαρό και ο οικοδεσπότης ήταν πολύ εξυπηρετικός και ευέλικτος. Αυτή είναι η ιδανική απόδραση για μια οικογένεια» ήταν το σχόλιο που άφησε ένας από τους επισκέπτες του διαμερίσματος.

«Ο χώρος είναι ακόμα καλύτερος από κοντά. Ήμασταν ενθουσιασμένοι με τη διαμονή μας. Η επικοινωνία ήταν απρόσκοπτη, το σπίτι ήταν εξοπλισμένο με όλα όσα χρειαζόμασταν, οι χώροι είναι εκπληκτικοί και νιώσαμε πραγματικά σαν να είχαμε δραπετεύσει» πρόσθεσε ένας άλλος.

KASSELAKIS_NEW_YORK_1_b1c8b.jpgKASSELAKIS_NEW_YORK_7_7fa22.jpgKASSELAKIS_NEW_YORK_6_6fd8d.jpgKASSELAKIS_NEW_YORK_2_09cd6.jpgKASSELAKIS_NEW_YORK_3_fa561.jpgKASSELAKIS_NEW_YORK_4_201b9.jpgKASSELAKIS_NEW_YORK_5_a6dac.jpg

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ: Εξαγγελία 45 μέτρων και επίκληση στην σταθερότητα

Με έμφαση στις 1.000 ημέρες που έχει ακόμα διάρκεια...

Η κίνηση του πατέρα Κασσελάκη στην ΚΕ που ξεσήκωσε το Twitter

Κύμα σχολιασμού στα social media επέφερε η παρουσία του πατέρα...

Τέμπη: Νέα «πυρά» της Καρυστιανού κατά Μητσοτάκη

Η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023...

Χανιά: Οι διάλογοι σοκ του ιερέα με την σύζυγό του μπροστά σε Μητροπολίτη

Δεν σταματούν να έρχονται στη δημοσιότητα οι αποκαλύψεις για...