25.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Για τον Μιχάλη Φαρσαρη

Ημερομηνία:

Του Αποστόλη Λουλουδάκη

Μια εμβληματική φυσιογνωμία της αριστεράς έφυγε σήμερα από την ζωή .

Ένας υποδειγματικός άνθρωπος που υπηρέτησε με πάθος, αξίες και ιδανικά .

Η παρουσία του στον δημόσιο βίο υπήρξε ιδιαίτερα αισθητή .

Ως φοιτητης συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα της εποχής του ,δραστηριοποιήθηκε στην Νεολαία Λαμπρακη ,στον σύλλογο Κρητών φοιτητών ,στην αντίσταση ενάντια στην χούντα των συνταγματαρχων και έμεινε σταθερα μέχρι το τέλος της ζωής του στις γραμμές του ΚΚΕ .

Μετα την μεταπολίτευση υπηρέτησε από διαφορά πόστα την τοπική αυτοδιοίκηση .

Για δέκα χρόνια τιμήθηκε από τους συναδέλφους του στο κορυφαίο αξίωμα της προεδρίας ενός από τους ποιο σημαντικούς επιστημονικούς φορείς της πόλης μας του Δικηγορικού συλλόγου Ηρακλείου .Ο πράος χαρακτήρας του ,η ηθική

που τον διέκρινε ,η υποδειγματική του ικανότητα να συνθέτει τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό και από  ανθρώπους διαφορετικής ιδεολογίας και κόσμοθεωρητικής αντίληψης .

Μια αρχοντική προσωπικότητα δεν θα είναι πλέον ανάμεσα μας .

Μιχάλη φίλε θα μας λείψεις .

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του …

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ