23.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Το χρυσό πήρε η Κορακάκη!

Ημερομηνία:

Εγραψε ιστορία η Αννα Κορακάκη κατακτώντας το χρυσο στα  25 μέτρα στο πιστόλι και έφτασε στα δύο μετάλλια στο Ρίο για την Ελλάδα, κάτι που έχει να συμβεί από το 1912 με τον Κωνσταντίνο Τσικλητήρα.

Στα 20 της χρόνια, δίχως τη στήριξη της πολιτείας, αυτό το κορίτσι έγραψε ιστορία. Και όλα τα μπράβο αξίζουν σε αυτή και τον προπονητή της.

Στην αρχή του τελικού, η Αννα έδειξε με το καλημέρα η Αννα έδειξε τις άγριες διαθέσεις της, καθώς ήταν η μοναδική που βρήκε στόχο και στις πέντε πρώτες βολές και προηγήθηκε.

Στις επόμενες πέντε, όμως, είχε δύο άστοχες και έπεσε στην τρίτη θέση! Με την ολοκλήρωση της τρίτης σειράςβολών, είχε δύο άστοχες και τρεις εύστοχες και ανέβηκε στην δεύτερη θέση.

Με μία μόνο άστοχη, ανέβηκε στην κορυφή με το τέλος της τέταρτης σειράς βολών!

Στην πέμπτη σειρά, είχε και πάλι μόνο μία άστοχη, έμεινε στην πρώτη θέση και σε λίγα λεπτά θα αντιμετωπίσει στον τελικό την Γερμανίδα Καρσχ! Ηδη βέβαια έχει εξασφαλίσει το ασημένιο μετάλλιο, γράφοντας ιστορία η εκπληκτική 20χρονη αθλήτρια από τη Δράμα.

Πολλά είναι τα μέλη της ελληνικής αποστολής που βρίσκονται στο σκοπευτήριο, που πανηγύρισαν έξαλλα όταν η Κορακάκη οριστικοποίησε την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου! Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο Αρχηγός Αποστολής Ισίδωρος Κούβελος, ο Υπαρχηγός Μανώλης Κολυμπάδης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, η Πρωθιέρεια των Τελετών της Φλόγας Κατερίνα Λέχου, η Πρωθιέρεια Αρτεμις Ιγνατίου και αρκετοί άλλοι…

 

gazzetta.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ