19.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Γιορτάζουν την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά

Ημερομηνία:

Εκδήλωση γιορτή διοργανώνει η Ν.Ε. Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ για το καλό εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα και ειδικά στα Χανιά. Στη γιορτή θα χαιρετίσουν και βουλευτές του κόμματος. Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής:

Η κοπιαστική εκλογική μάχη ήταν νικηφόρα για τον ΣΥΡΙΖΑ και την κοινωνία. Ειδικά στα Χανιά οι προσπάθειες των μελών και των φίλων του κόμματος ήταν εξαιρετικά επιτυχημένες, τόσο σε ποσοστό όσο και σε εκλογή βουλευτών.

Τώρα που ξεκινάει η δύσκολη κυβερνητική προσπάθεια αξίζει να πάρουμε μια ανάσα. ΟΣΥΡΙΖΑ Χανίων οργανώνει εκδήλωση-γιορτή με ζωντανή μουσική, φαγητό και καλό κρασί τηνΠαρασκευή 9 Οκτώβρη, στις 8μ.μ. στην αυλή των γραφείων του (Νεάρχου 36). Θα παρευρεθούν και θα χαιρετίσουν βουλευτές του κόμματος.

Η γιορτή είναι ανοιχτή για κάθε μέλος και κάθε φίλο του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χάος στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ: Το κίνημα υπέρ της Παλαιστίνης εξαπλώνεται και σε άλλες χώρες

Εξαπλώνονται σε πολλά πανεπιστήμια στον κόσμο, οι διαδηλώσεις αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους που βρίσκονται...

Η ΠΑΠΑΔΙΑ

(Μια αφήγηση που πηγάζει από ιστορικά γεγονότα)... Μες τη νύχτα...

Σα σήμερα, 4 Μαΐου 2017, πέθανε ο ανυπότακτος Αναρχικός Βαρδής Τσουρής | Φωτός

Κάθε τόπος έχει ανθρώπους που έχουν αφήσει το στίγμα...