11.8 C
Chania
Friday, December 12, 2025

Γιορτινές εκδηλώσεις απο τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων

Ημερομηνία:

Θέλοντας να δώσει μια νότα χαράς και αισιοδοξίας , ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων με την βοήθεια του Δήμου Χανίων και του Επιμελητήριου Χανίων , διοργανώνει μουσικές εκδηλώσεις κατά την διάρκεια των γιορτών .

Πιο συγκεκριμένα :

1. Κυριακή 22 Δεκεμβρίου : Μουσική από DJ και κεράσματα για τον κόσμο στην περιοχή του Κάτωλα στις 13:00.

2. Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου : Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από το κουιντέτο πνευστών Creta Brasi α) στις 12:00 στη περιοχή του Κάτωλα β)στις 12:45 στην οδό Τζανακάκη και γ) στις 13:30 στις οδούς Παπανδρέου & Αρχοντάκη.

3. Παρασκευή 27 /12 : Μουσική από DJ και κεράσματα για τον κόσμο στην οδό Τζανακάκη στις 12:00.

4. Δευτέρα 30 /12 : Μουσική από DJ και κεράσματα για τον κόσμο στην οδό Χατζημιχάλη Γιάνναρη στις 12:00 .

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία το νέο κύκλωμα στην Κρήτη

τον σχηματισμό δικογραφίας για 15 άτομα και συνολικά για...