21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Γιώργος Παπανδρέου: Η αινιγματική ανάρτηση με φόντο την κούρσα διαδοχής της Γεννηματά

Ημερομηνία:

Η ανάρτηση του Γιώργου Παπανδρέου με φόντο την κούρσα διαδοχής της Φώφης Γεννηματά.

Ανάρτηση όλο νόημα από τον Γιώργο Παπανδρέου, την ώρα που πληθαίνουν οι φωνές που τον θέλουν υποψήφιο για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.
«18 Οκτώβρη 1981 Ημέρα νίκης του Ελληνικού λαού και της Δημοκρατίας» έγραψε στο Twitter με αφορμή τα 40 χρόνια από την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ.
«18 Οκτώβρη 2021 Αφετηρία νέων αγώνων για να οικοδομήσουμε μια προοδευτική προοπτική, να οδηγήσουμε με σιγουριά τη χώρα σε ένα μέλλον με μεγάλες προκλήσεις, αλλάζοντας οριστικά τη μοίρα του Ελληνικού λαού» συμπλήρωσε.

Η ανάρτησή του αυτή αφήνει πολλά περιθώρια ερμηνειών, καθώς παραμένει γρίφος το εάν θα αποφασίσει τελικώς να δηλώσει υποψηφιότητα για τη διαδοχή της Φώφης Γεννηματά.

Ο Γιώργος Παπανδρέου πραγματοποιεί συναντήσεις με τους υποψήφιους για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, Ανδρέα Λοβέρδο, Χάρη Καστανίδη, Βασίλη Κεγκέρογλου, Παύλο Γερουλάνο και Παύλο Χρηστίδη.

Ήδη, έχει δει Γερουλάνο και Χρηστίδη, οι οποίοι επεσήμαναν πως οι συζητήσεις αφορούσαν τη διασφάλιση των διαδικασιών και την ενότητα της παράταξης.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, πάντως, ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στην κούρσα της διαδοχής και έστειλε μήνυμα στον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ επισημαίνοντας ότι όποιος επιθυμεί να είναι υποψήφιος θα πρέπει να σέβεται τις θεσμικές διαδικασίες και αποφάσεις. Άφησε, μάλιστα, να εννοηθεί ότι ο κ. Παπανδρέου αντιπροσωπεύει το παρελθόν, ενώ ο ίδιος το μέλλον.

sputniknews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένοχος ο Ηλίας Μίχος και για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια – Αθώα η μητέρα

Την ενοχή του Ηλία Μίχου, βασικού κατηγορούμενου για την...

Αλιεύτηκε τόνος βάρους 485 κιλών – 25 ευρώ το κιλό στην αγορά

Μια απίστευτη ψαριά έκανε ένας ψαράς στον Αστακό, καθώς στα δίχτυα...

Βιβλιοπαρουσίαση στα Χανιά: Κωνσταντίνα Μπαλωμενάκη – Στον καιρό του Λυμεώνα

Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς παρουσιάζουν τη νουβέλα επιστημονικής φαντασίας της...

Χαρούπι: Ο διατροφικός θησαυρός της κρητικής γης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Η αγροδιατροφική παράδοση του χαρουπιού της Κρήτης βρίσκεται στον...