15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Γιώργος Παρτσαλάκης: Σταματώ οριστικά από ηθοποιός. Θέλω να ζήσω τρυφερά στην Κρήτη όσο χρόνο μου έχει μείνει

Ημερομηνία:

Το μεγαλύτερο ποσό για μία τηλεοπτική δουλειά του ήταν 40.000 ευρώ τον μήνα εξομολογήθηκε χωρίς καθυστέρηση.Στα Χανιά ήταν η πρώτη του σεξουαλική επαφή. «Εννοείται» ήταν η απάντηση για το αν έχει επισκεφθεί οίκο ανοχής. Η μεγαλύτερη «τρέλα» που έχει κάνει για γυναίκα ήταν να φύγει από τη γενική δοκιμή στην Επίδαυρο, για να πάει στην Πάτρα να δώσει ένα τριαντάφυλλο σε μια γυναίκα, να γυρίσει στην δοκιμή και την επόμενη ημέρα είχε πρεμιέρα σε μια παράσταση που παιζόταν η καριέρα του.

Ποια πράξη έχει μετανιώσει; Που άνοιξε ένα εστιατόριο στον Άλιμο το 2007 και που ήταν μια εγκληματική πράξη, αλλά και που ήταν ένα μεράκι που το πλήρωσε ακριβά. Ενώ η απάντηση ήταν ο τζόγος σε ερώτηση για το ποια ένοχη απόλαυση έχει.

Αποκάλυψε ότι μετά τη «Γη της Ελιάς» έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από τα δρώμενα και να πάει στο σπίτι του στην Κρήτη, γιατί εκεί είναι το καταφύγιό του και η λύτρωσή του. «Θέλω να ζήσω τρυφερά όσο μου έχει μείνει».

«Μόνο για γυναίκες έπεφτα στα πατώματα» συνέχισε.

Ευτυχία για εκείνον είναι να είναι υγιή τα παιδιά του. Στην επαγγελματική του πορεία δεν θα άλλαζε τίποτα.

Αν δεν πάει ο Γιώργος Παρτσαλάκης στην Κρήτη… παέι η Κρήτη στον Γιώργο Παρτσαλάκη.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης έγινε έπειτα μέσα σε λίγα λεπτά από οδηγός εκσκαφέα… βενζινάς.

Η κάρτα έδειξε θάρρος στη συνέχεια και θα έπρεπε να κάνει τηλεφωνική φάρσα στον Κούλλη Νικολάου, ο οποίος είναι ο παραγωγός στη Γη της Ελιάς.

Το concept είχε ως εξής: Θα έπρεπε να πείσει τον Κούλλη Νικολάου πως θέλει να αποχωρήσει για δύο εβδομάδες από τα γυρίσματα της σειράς γιατί έχει γνωρίσει μια γυναίκα από το Ουζμπεκιστάν. Η πτήση θα ήταν άμεση και θα έπρεπε να πετάξει εκεί για τον προορισμό την Δευτέρα. Ο ηθοποιός ήταν κάθετος, λέγοντας πως θα πρέπει να του σταθούν σε αυτήν τη συναισθηματική κατάσταση που βιώνει.

Ο Κούλλης Νικολάου δεν πίστευε πως συμβαίνει κάτι τέτοιο στα καλά καθούμενα και ζήτησε δέκα λεπτά για να το σκεφτούν και να δούνε τι μπορεί να γίνει. «Χ…ε με. Είσαι μεγάλο αγόρι και δεν θα σου πω εγώ τι να κάνεις» είπε ο Κούλλης Νικολάου, κλείνοντας απογοητευμένος το τηλέφωνο.

Στο λεωφορείο του Night Out συνάντησε τον γιο του, Μανώλη, ο οποίος μίλησε για τη σχέση τους.

«Είναι τρυφερός σαν πατέρας βοηθάει πολύ. Η πιο δύσκολη στιγμή με τον πατέρα μου ήταν σε ένα μαγαζί που είχε κάνει και δεν πήγε καλά». «Μου αρέσει να τον βλέπω στο θέατρο, μπορεί να έβλεπα και μία παράσταση 40 φορές» ανέφερε.

Όταν χώρισαν οι γονείς του εξήγησε πως η κατάσταση κύλησε ομαλά για εκείνον. «Δεν είδα διαφορά, ήμουν μικρός όταν χώρισαν».

Η βραδιά έκλεισε στο εστιατόριο, σε μια κουβέντα χωρίς

"google ad"

Θέλει να πιστεύει είπε ότι μοιάζει πολύ στον χαρακτήρα του «Λυκούργου» από τη «Γη της Ελιάς» επειδή είναι δίκαιος και τίμιος.

«Δεν έχω κάτι άλλο να με απογειώνει εκτός από το… θηλυκό» ομολόγησε.

Δεν είναι ανοιχτός στο σενάριο ενός τέταρτου γάμου. Στις οικονομικές τρικυμίες που αντιμετώπισε ποιοι του στάθηκαν; «Μόνο ο γιος μου ο μεγάλος, ο Μανώλης που ήταν τότε 18 χρονών και η αδερφή μου η μικρή».

Όσο για το πώς αντιμετώπισε τότε την επιχειρηματική του καταστροφή απάντησε: «Πήγα στην Κρήτη για ένα χρόνο και το ξανασκέφτηκα και είπα “θα κλείσεις το θέατρο εδώ;”. Αποφάσισα να γυρίσω και να κάνω μία κίνηση ακόμα» είπε, συμπληρώνοντας, ωστόσο, ότι νιώθει πλήρης πια.

Η συντροφικότητα είναι κάτι που του λείπει, αλλά σιγά σιγά νιώθει πως συνηθίζει στη μοναξιά.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...