18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Γιώργος Στρατάκης: “Η ψυχή δεν φυλακίζεται” – Η ανάρτηση λίγο πριν τη φυλακή για υπεξαίρεση και πλαστογραφία

Ημερομηνία:

“Δεν με άγγιξαν ποτέ αλλά ούτε με αγγίζουν οι λασπολογίες και η γενικότερη ανθρωποφαγία που υπέστην το τελευταίο διάστημα γιατί πρώτον εγώ γνωρίζω το τι πραγματικά ισχύει και δεύτερον και βασικό γνωρίζω ότι έχει δυστυχώς μπουχτίσει η κοινωνία μας από εκείνους τους δήθεν που ξέρουν για σένα χωρίς να γνωρίζουν εσένα”.

Έτσι ξεκινά η εκτενής ανάρτηση του γνωστού καλλιτέχνη Γιώργου Στρατάκη, στο facebook, λίγο πριν οδηγηθεί στην φυλακή. Ο Γιώργος Στρατάκης, όπως έγραψε το ekritiπαραδόθηκε σήμερα στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου, και ενώ πριν από λίγες μέρες, είχε καταδικαστεί από το Εφετείο σε ποινή κάθειρξης 8 ετών για υπόθεση υπεξαίρεσης και πλαστογραφίας.

Ο Γιώργος Στρατάκης, στην ανάρτησή του, λέει ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην σύζυγό του για την στήριξη που του προσφέρει, από την πρώτη στιγμή που αποφάσισαν να συμπορευτούν στη ζωή, καταφέρεται εναντίον των “δικαστών του διαδικτύου”, αναφέρεται στους δημοσιογράφους αλλά και στους συναδέλφους του καλλιτέχνες, καταλήγοντας ότι “η ψυχή δεν φυλακίζεται”

Διαβάστε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ