19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Γιώργος Τράγκας: «Ίλιγγος» από την περιουσία του – Πόσα εκατ. ευρώ αγγίζει

Ημερομηνία:

Το φως της δημοσιότητας είδε πριν δύο ημέρες η ιδιόχειρη διαθήκη που έκανε ο Γιώργος Τράγκας στο Μονακό πριν από τέσσερα χρόνια. Τα ακίνητα όπως και τα μετρητά που αναφέρονταν στη διαθήκη του δημοσιογράφου προκάλεσε πολλά ερωτήματα για το συνολικό ύψος της περιουσίας του.

Η απάντηση στο ερώτημα δόθηκε από την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1. «Η περιουσία του Γιώργου Τράγκα αποτιμάται κοντά στα 100 εκατ. ευρώ», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Τράγκας φέρεται να επισημαίνει στη διαθήκη, ότι δεν θέλει να υπολογιστούν σε αυτήν περιουσιακά στοιχεία που είχε δωρίσει εν ζωή στον γιο του Γιάννη και τη σύζυγό του Μαρία Καρρά, στα οποία δικαιωματικά ο Φρέντι θα μπορούσε να διεκδικήσει μεγάλο μερίδιο.

«Σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες το τελευταίο διάστημα έγινε μεταφορά χρημάτων από έναν λογαριασμό σε έναν άλλον λογαριασμό ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ και γι’ αυτό πιθανόν να αργήσαμε να μάθουμε την ύπαρξη της διαθήκης. Εικάζω ότι είναι γι’ αυτό τον λόγο», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν θα το διαψεύσω σίγουρα και μπορώ να σας πω και κάτι άλλο. Η κυρία Καρρά κατέθεσε τη διαθήκη σε συμβολαιογράφο του Μονακό άρα γνώριζε την ύπαρξή της», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος Διονύσης Θανάσουλας, αναφέροντας στη συνέχεια:

«Υπάρχει πληροφορία ότι η κυρία Καρρά μένει μόνιμα στο σπίτι τους στο Μαϊάμι».

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Iσραήλ-Ιράν: Πώς το Πεντάγωνο κατασκεύασε έναν ψευτοπόλεμο

Φανταστείτε δύο από τους πιο ορκισμένους εχθρούς της κυβέρνησης...

«Η Εποχή των Εικόνων» – Αφιέρωμα στον Κρητικό καλλιτέχνη Στέλιο Φαϊτάκη

Η Εποχή των Εικόνων / Στέλιος Φαϊτάκης- Ένα Αφιέρωμα Κυριακή,...