19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Γιώργος Τράγκας: Παραμένει στη ΜΕΘ με κορονοϊό – Γιατί δεν εμβολιάστηκε

Ημερομηνία:

Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάστασή του Γιώργου Τράγκα – Τι ισχυρίστηκε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματός του για τους λόγους που ο δημοσιογράφος δεν εμβολιάστηκε

Για την κρισιμότητα της κατάστασης του Γιώργου Τράγκα που νοσεί με κορονοϊό στη ΜΕΘ μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του δημοσιογράφου, του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι». Ο κ. Τράγκας δεν έχει διασωληνωθεί, ωστόσο υποστηρίζεται με οξυγόνο.

Σύμφωνα με τον Πάρι Κουρτζίδη, ο οποίος μίλησε στο Open, η κατάστασή του είναι σταθερή αλλά κρίσιμη.

«Αυτή τη στιγμή πολλοί κανιβαλίζουν και είναι ντροπή. Ο Γιώργος Τράγκας έχει διατυπώσει τις θέσεις του. Ο ιός ασφαλώς υπάρχει και είναι επικίνδυνος. Ούτε προτρέπουμε, ούτε αποτρέπουμε κάποιον από το να εμβολιαστεί. Το κράτος πρέπει να τον εμπνεύσει να το κάνει, αυτό συζητάμε», φέρεται να είπε ο εκπρόσωπος του κόμματος.

Για τον λόγο που δεν είχε εμβολιαστεί, ο κ. Κουρτζίδης ισχυρίστηκε πως ο δημοσιογράφος «είχε μια αλλεργία που έδινε πιθανότητα παρενέργειες και επειδή ήταν διαβητικός και δεν ήθελε να απορρυθμιστεί το ζάχαρο, το φοβόταν. Το σκεφτόταν όμως».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Γιώργος Τράγκας προστατευόταν με όλα τα μέσα, ήταν πολύ προσεκτικός και όταν γίνει καλά θα πάρει τις αποφάσεις τους. Η σύζυγός του βρίσκεται στο σπίτι σε απομόνωση ενώ έχει ήπια συμπτώματα.

Παρά τους ισχυρισμούς του εκπροσώπου τύπου του κόμματος, δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς το γεγονός ότι ο Γιώργος Τράγκας είχε εξυμνήσει τη στάση του τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκου, ο οποίος αποτελεί έναν από τους «αυτόκλητους ηγέτες» των αρνητών του κορονοϊού, και μάλιστα τον «επιβράβευσε» καλώντας τον να ενταχθεί στο «κίνημα των Ελευθέρων Ανθρώπων» ως αναπληρωτής Γραμματέας και Εκπρόσωπος.

alfavita.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...