18.8 C
Chania
Friday, May 10, 2024

Γιώργος Τράγκας: Σε κρίσιμη κατάσταση – Εμφάνισε και νεφρική ανεπάρκεια

Ημερομηνία:

Εξακολουθεί να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση ο δημοσιογράφος και πρόεδρος του κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι” Γιώργος Τράγκα, με την κατάσταση της υγείας του να παρουσιάζει επιδείνωση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ασθενής παρουσίασε και νεφρική ανεπάρκεια, μια κατάσταση η οποία είναι σχετικά συχνή σε ασθενείς που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ λόγω κορονοϊού.

Λόγω της εξέλιξης αυτής ο γνωστός δημοσιογράφος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, συνδέθηκε χθες και σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού καθώς επιδεινώθηκε η νεφρική του λειτουργία. Να επισημανθεί ότι την Παρασκευή σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του κινήματος, ο Γιώργος Τράγκας παρουσίασε πνευμονικό οίδημα, από καρδιολογική επιπλοκή, με αποτέλεσμα να του τοποθετήσουν στεντ.

Ο ίδιος αναφέρει για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα, ότι είναι “εξαιρετικά σοβαρή” και “ιδιαίτερα επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων”. Επίσης με νέα χθεσινή ανάρτησή του ο εκπρόσωπος του κινήματος σημείωνε ότι πέρασε ήδη ένα δύσκολο 24ωρο αλλά θα ακολουθήσουν κι άλλα.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός δημοσιογράφος, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ από το βράδυ της Πέμπτης (09/12), εισήχθη στο νοσοκομείο πριν από μερικές μέρες με κορονοϊό.

Ο Γιώργος Τράγκας, που δεν είχε εμβολιαστεί, νοσηλευόταν από την αρχή στη ΜΕΘ με υποστήριξη οξυγόνου όμως οι γιατροί αποφάσισαν τη διασωληνωσή του καθώς επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του.

news247.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

47 μετανάστες διασώθηκαν νότια της Γαύδου – Φιλοξενούνται προσωρινά στα Χανιά

Συνολικά 47 μετανάστες, οι οποίοι εντοπίστηκαν σε σκάφος στη...

Τον καταπλάκωσε το τρακτέρ που οδηγούσε

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα ένας 60χρονος στον Μυλοπόταμο. Πρόκειται σύμφωνα με το goodnet.gr, για...