20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Γλέζος: Αν θέλουμε να είμαστε αξιόπιστοι, να μείνουν εκτός ψηφοδελτίων Βουδούρης και Παραστατίδης

Ημερομηνία:

«Αν θέλουμε να είμαστε αξιόπιστοι και να δείξουμε στον ελληνικό λαό ότι δεν μας ενδιαφέρει μόνο η εξουσία» σημειώνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Με κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της κίνησης «Ενεργοί Πολίτες», της οποίας ηγείται ο Μανώλης Γλέζος, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει σε υψηλούς τόνους την συμπεριφορά των κ. κ. Παραστατίδη και Βουδούρη.

«Είναι ανεπίτρεπτο βουλευτές της σημερινής βουλής να εξαπολύουν λάσπη εναντίον συναδέλφων τους-με τους οποίους διαφωνούμε κάθετα- περί χρηματισμού τους έτσι χωρίς στοιχεία και ανεξέλεγκτα», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στη δήλωσή του ο Μανώλης Γλέζος δεν παραλείπει να τονίσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να συμπεριλάβει τους δύο αυτούς βουλευτές στα ψηφοδέλτιά του: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αν θέλει να υπηρετήσει τον Λαό και τον τόπο, ας αναρωτηθεί: Με τέτοιες συμπεριφορές θα υπηρετήσουμε το στόχο μας»; αναρρωτιέται χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η δήλωση: 

«Είναι ανεπίτρεπτο βουλευτές της σημερινής βουλής να εξαπολύουν λάσπη εναντίον συναδέλφων τους-με τους οποίους διαφωνούμε κάθετα- περί χρηματισμού τους έτσι χωρίς στοιχεία και ανεξέλεγκτα.

Οι δηλώσεις των Οδυσσέα Βουδούρη και Παραστατίδη αποτελούν μνημείο ηθικής πολιτικής παρακμής. Έχουμε φτάσει στον πάτο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αν θέλει να υπηρετήσει τον Λαό και τον τόπο, ας αναρωτηθεί: Με τέτοιες συμπεριφορές θα υπηρετήσουμε το στόχο μας;

Αυτοί οι δύο βουλευτές δεν πρέπει με κανένα τρόπο να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτιά του. Αν θέλουμε να είμαστε αξιόπιστοι και να δείξουμε στον Ελληνικό Λαό ότι δεν μας ενδιαφέρει μόνο η εξουσία.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σαββατοκύριακο γεμάτο εκδηλώσεις στο Comixadiko στα Χανιά

Γεμάτο δράσεις είναι αυτό το Σαββατοκύριακο το Comixadiko (Ξέπαπα 15) στα Χανιά. Το Σάββατο...