16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Γλυκά Νερά: Oι δράστες της ληστείας μετά φόνου έβαλαν το οπλο στο κεφάλι του 11μηνου βρέφους – Η μάνα ούρλιαξε και την σκότωσαν

Ημερομηνία:

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, καθώς σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, σκότωσαν την 20χρονη μπροστά στα μάτια του άνδρα της. Με βάση το ρεπορτάζ του ΑΝΤ-1, οι δράστες δεν δίστασαν να στρέψουν τα όπλα τους προς το ζευγάρι και μάλιστα και εναντίον του μωρού για να τους πιέσουν.  Οι δράστες, που σύμφωνα με τα πρώτα λόγια του συζύγου ηταν τρεις κουκουλοφόροι, μπήκαν στο σπίτι, βρήκαν το σκύλο της οικογένειας, ένα χάσκι και το κρέμασαν στη σκάλα για να μη γαυγίσει. Η νεαρή γυναίκα που βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από τους δράστες ήταν φοιτήτρια. Το ζευγάρι είχε μετακομίσει πρόσφατα στη γειτονιά.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες έβαλαν το όπλο στο κεφάλι του μωρού και η 20χρονη μητέρα άρχισε να φωνάζει για βοήθεια. Οι αδίστακτοι κακοποιοί, προκειμένου να μην ακουστούν οι φωνές της, της έβαλαν ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να την πνίξουν. Οι δράστες, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Ποια ήταν η 20χρονη κοπέλα 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Το θύμα (Πηγή: Reader)
Η 20χρονη κοπέλα που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά

Η γυναίκα ήταν μόλις 20 ετών, βρετανικής καταγωγής και βρέθηκε στη σοφίτα του σπιτιού στο οποίο είχαν πρόσφατα μετακομίσει με τον σύζυγό της και το μωρό τους. Ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός.

Στις 6 το πρωί αντιλήφθηκε η γειτονιά την αναστάτωση

Μόλις το πρωί, στις 6 τα ξημερώματα, αντιλήφθηκαν στη γειτονιά στα Γλυκά Νερά, πως κάτι συνέβη δίπλα στα σπίτια τους. Όταν έφτασαν στην περιοχή τα περιπολικά και τα ασθενοφόρα κατάλαβαν οι περίοικοι πως έχει σημάνει συναγερμός στη γειτονιά τους. Στο σημείο βρίσκεται πλέον και κλιμάκιο της σήμανσης ώστε να ερευνήσει για δακτυλικά αποτυπώματα αλλά και τυχόν γενετικό υλικό που να άφησαν πίσω τους οι δράστες.

Με συγγενείς το 11 μηνών βρέφος της 20χρονης

Το μωρό της οικογένειας επέστρεψε από το νοσοκομείο στα Γλυκά Νερά στα χέρια των συγγενών του.  Αρχικά το μωρό, που όταν μπήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και έκλαιγε, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο στη συνέχεια, επέστρεψε στην περιοχή στα χέρια των συγγενών του.

«Ληστεία μετά φόνου» – Δηλώσεις από την αστυνομία

Για σοβαρότατο έγκλημα κάνει λόγο, μιλώντας για τη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά, ο Σάκης Πασπαλάρης, Γενικός Γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής. «Πρόκειται για ένα σοβαρότατο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, για ληστεία και δολοφονία, με μία νεαρή γυναίκα να έχει δολοφονηθεί. Την υπόθεση τη χειρίζονται αρμοδίως οι υπηρεσίες ασφαλείας και οι συνάδελφοί μου στην αστυνομία είναι και θα παραμείνουν στην πρώτη γραμμή» τονίζει ο κ. Πασπαλάρης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...