Οργανώνεται περίπατος στον Αζωγυρέ, με ώρα έναρξης στις 9 π.μ. και λήξη στη 1 μ.μ.
Ελάτε μαζί μας να περπατήσουμε τα μονοπάτια του χωριού μας και να ταξιδέψουμε στο ένδοξο παρελθόν του.
Οι περιπατητές θα επισκεφθούν γειτονιές, φυσικά και ιστορικά μνημεία, θα μάθουν για το παρελθόν του τόπου και την ιστορία των ανθρώπων που έζησαν εκεί – τις δραστηριότητές τους, τα επαγγέλματά τους και τους τρόπους ζωής, τα σπουδαία πρόσωπα και τη φημισμένη παροικία του Αζωγυρέ στις ΗΠΑ καθώς και τις παραδόσεις του τόπου.
Με τη λήξη του περιπάτου προσφέρονται τοπικά κεράσματα.
Απαραίτητη είναι τα κατάλληλα παπούτσια και ρουχισμός. Ο κάθε συμμετέχων είναι υπεύθυνος για την ασφάλειά του.
Διοργάνωση: Κουκουτσάκης Estates
Σημείο εκκίνησης: Το Καφενείο του Χωριού
Κρατήσεις συμμετοχής: Ευτύχιος Κουκουτσάκης 6972158589
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Γίνε συνδρομητής
Σας ευχαριστούμε θερμά.