13.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Γονείς 16χρονης Στέλλας: Η απόφαση του δικαστηρίου μας πικραίνει – Το παιδί μας μπορούσε να είναι ζωντανό | Βίντεο

Ημερομηνία:

«Η απόφαση του δικαστηρίου όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται μας πικραίνει γιατί μας διαβεβαίωσε το δικαστήριο σήμερα ότι αν κάποιοι άνθρωποι δεν είχαν αυτά τα κτηνώδη ένστικτα στο μυαλό τους και αν κάποιοι έκαναν σωστά τη δουλειά τους, το παιδί μας σήμερα θα ζούσε».

Με αυτά τα λόγια ο πατέρας της Στέλλας Ακουμιανάκη, σχολίασε την απόφαση του ΜΟΔ Χανίων η οποία ικανοποίησε την πλευρά της οικογένειας της άτυχης 16χρονης.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο ειδικευόμενοι γιατροί, κρίθηκαν ένοχοι για ανθρωποκτονία απο αμέλεια ενώ το δικαστήριο έκρινε ένοχο και τον 27χρονο για την κατηγορία του βιασμού – Το δικαστήριο καταδίκασε τον 27χρονο σε κάθειρξη 7 ετών και τους δύο γιατρούς σε φυλάκιση 30 μηνών τον καθένα

 

Δείτε το βίντεο:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=j12MwlVrYnI”]

protothema.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...