15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Γυναικοκτονία στην Κρήτη – Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του – “Σκότωσα τη μητέρα σου”, είπε στον γιο του

Ημερομηνία:

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η Κρήτη νέα γυναικοκτονία, καθώς όπως έγινε γνωστό την Κυριακή ένας 60χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του. Το ειδεχθές έγκλημα σημειώθηκε σε χωριό του Ρεθύμνου και ο δράστης έχει συλληφθεί.

Νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει την Κρήτη, με θύμα 56χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretalive.gr, 60χρονος άνδρας στο χωριό Άνω Μαλάκι Ρεθύμνου μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την γυναίκα του.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, την άτυχη γυναίκα εντόπισε σε μια λίμνη αίματος ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος και ενημέρωσε τις αρχές.

Η 56χρονη φέρεται να ζήτησε από τον 60χρονο να χωρίσουν και εκείνος αντέδρασε με αυτό τον φρικτό τρόπο.

Ο ίδιος λίγη ώρα αργότερα, όπως μεταδίδει το cretapost, πήρε τηλέφωνο τον γιο του και του ανέφερε ότι σκότωσε τη μητέρα του.

Ο γιος του ζευγαριού πήρε το 100 και ανέφερε πως «ο πατέρας μου σκότωσε τη μητέρα μου».

Το ειδεχθές έγκλημα σημειώθηκε περίπου στις 10:30 το πρωί της Κυριακής (31/7). Στο σημείο έχει σπεύσει ιατροδικαστής.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά.

Μετά την άγρια δολοφονία οι αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 60χρονου. Ωστόσο ο δράστης, λίγη ώρα αργότερα αποφάσισε να παραδοθεί. Πήγε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας του Ρεθύμνου και παραδόθηκε με τις αρχές να τον συλλαμβάνουν. Ο 60χρονος φέρεται να υπέδειξε στις αρχές πού βρίσκεται το όπλο του εγκλήματος.

Η οικογένεια έχει τέσσερα παιδιά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως την νεκρή μητέρα του εντόπισε ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, που είχε φύγει πριν λίγα λεπτά από το σπίτι και επέστρεψε, ο οποίος ειδοποίησε ΕΚΑΒ και αστυνομία.

Στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.

Ο ιατροδικαστής Κρήτης, Σταμάτης Μπελιβάνης, αναμένεται να μεταβεί από τα Χανιά στο νεκροτομείο Ρεθύμνου και πρόκειται να διενεργήσει σήμερα ή αύριο νεκροψία – νεκροτομή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι στιγμές χαράς διαδέχθηκαν άμεσα τις στιγμές απόγνωσης, καθώς μόλις πριν από λίγες ημέρες, η οικογένεια πάντρεψε το ένα από τα παιδιά της. Παράλληλα, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, το ζευγάρι έμοιαζε φιλήσυχο και δεν είχαν δώσει αφορμές κατά το παρελθόν.

"google ad"

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

“Συνελήφθη, άμεσα σήμερα (31.07.2021) το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, ημεδαπός ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) τραυμάτισε θανάσιμα την σύζυγο του.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και αρμόδιο κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ρεθύμνου.

Επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Η προανάκριση, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...