18.8 C
Chania
Monday, October 28, 2024

Γυρίσματα για την Cosmote στην παραλία της Παχιάς Άμμου στον Σταυρό

Ημερομηνία:

Την παραλία που συνεχίζει να απασχολεί έντονα την κοινή γνώμη των Χανίων  με το ζήτημα της εγκατάστασης του αντλιοστασίου της ΔΕΥΑΧ και τις αντιδράσεις των κατοίκων, επέλεξε από όλη την Ελλάδα ο Χανιώτης σκηνοθέτης, Θοδωρής Παπαδουλάκης, προκειμένου να γίνουν γυρίσματα για την καμπάνια της Cosmote για καθαρές θάλασσες.

Κάτοικοι της περιοχής & η Πρωτοβουλία κατοίκων Σταυρού σε συνεργασία με την Επιτροπή Κρήτης Προστασίας του Περιβάλλοντος και Πολιτιστικής κληρονομιάς ενημέρωσαν την υπεύθυνη της Cosmote για το τι ακριβώς συμβαίνει με το συγκεκριμένο θέμα.

H υπεύθυνη της Cosmote αλλά και συνεργάτες του project χαρακτήρισαν ως απαράδεκτη την απόφαση εγκατάστασης του αντλιοστασίου σε αυτή την παραλία.

Εγινε ενημέρωση για την προσφυγή στο ΣΤΕ  στην Ευρωπαική Ενωση απο περιβαλλοντικούς συλλόγους σύμφωνα με πρόσφατα τοπικά δημοσιεύματα, αλλά παράλληλα τονίστηκε και η επικοινωνιακή ακαμψία του Δ.Σ. Χανιών απο πλήθος δημοτικών συμβούλων  με προσωπική ευθύνη του δημάρχου κου Σημανδηράκη και προέδρου της ΔΕΥΑΧ . Η κορυφαία διαπίστωση απο μια έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε ότι  μεγάλη μερίδα αυτοδιοικούντων νύν και υποψηφίων δεν γνωρίζει την εν λόγω παραλία 14 χιλ. απο το κέντρο των Χανίων, όταν κάθε χρόνο η επισκεψιμότητα της περιοχής του Σταυρού κρατάει πολύ  ψηλά τους δείκτες τουρισμού.

Τονίστηκε επιπλέον το υποβαθμισμένο οδικό δίκτυο και τα υδραυλικά έργα αποχέτευσης εν μέσω καλοκαιριού , καύσωνα αλλά και σκόνης .

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου:

Η συντονιστική επιτροπή ευχαριστεί θερμά τον καταξιωμένο σκηνοθέτη κο Θοδωρή Παπαδουλάκη για αυτή την σημαντική απόφαση του, όπως παράλληλα και την Cosmote που επέλεξαν απο όλη την Ελλάδα την παραλία Παχιά Αμμος – caretta caretta στον Σταυρό για διαφημιστικές ανάγκες της εταιρείας.

ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΛΥΜΑΤΩΝ 17μ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΜΑ.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ