16.8 C
Chania
Wednesday, December 10, 2025

Γύρισαν video clip για το “Ζάρι” της Μαρίνας Σάττι στον Κρούστα

Ημερομηνία:

Αρχικά ήθελαν να ευχηθούν με τον δικό τους τρόπο καλή επιτυχία στη Μαρίνα Σάττι και στη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2024

Ήταν μια σκέψη αστραπιαία που έκανε μια ομάδα νέων με καταγωγή τον Κρούστα Μεραμπέλλου, “Θα κάνουμε το Κρούστας tour” είπαν… και το καναν.

Οι χαρισματικοί νέοι εμπνεύστηκαν από το “Acropolis tour” και έφτιαξαν το “Κρούστας tour”. Αρχικά ήθελαν να ευχηθούν με τον δικό τους τρόπο καλή επιτυχία στη Μαρίνα Σάττι και στη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2024, παράλληλα όμως ήθελαν να δείξουν και τη δική τους καθημερινότητα που είναι φορτωμένη με εικόνες από το παρελθον.

Πολλοί μπορεί να σνομπάρουν τη ζωή στο χωριό, οι νέοι του Κρούστα όμως όχι, επιδιώκουν τη ζωή στο χωριό, πιστεύουν ότι πρέπει να σφραγίσουν στη ζωή τους ότι έχει απομείνει. Ζουν το “τώρα” αλλά με τις αξίες του παρελθόντος διότι στο χωριό τους διατηρούνται αναλλοίωτες οι παραδόσεις τους, τη στιγμή που σε πολλά άλλα μέρη και χωριά φαίνεται πως λησμονιούνται.

H “Κρουστιανή εκδοχή του Acropolis tour ” χαράσσει μια γραμμή ζωτική παρουσιάζοντας μέσα σε λίγα λεπτά αληθινές εικόνες που βιώνουν οι κάτοικοι του χωριού κάθε μέρα αλλά και ιστορίες που εξακολουθούν να γράφονται σφραγίζοντας το παρελθόν με το παρόν.

Εκεί που σε πολλά χωριά ξεθωριάζει η γραμμή ζωής με το παρελθον, που εγκαταλείπουν τα χωριά και ερημώνουν, έρχεται μια παρέα νέων να δείξει την αξία του παλιού τρόπου ζωής μέσα στη καινούργια καθημερινή ζωή, πως συνεχίζει δηλαδή να ποτίζει ρίζες και να διατηρεί ταυτότητες.

Εκεί που κάποιοι δυσκολεύονται να υπερασπιστούν τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2024 …κάποιοι αγκαλιάζουν και συμμετέχουν στα ελληνικά πράγματα με τον δικό τους τρόπο

neakriti.gr

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καλπάζουν τα φέσια του Δημοσίου – Καταχρεωμένα τα νοσοκομεία σε προμηθευτές

Τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου δείχνουν να παίρνουν ξανά ανησυχητική τροπή, καθώς οι...