15.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Γ.Ματαλλιωτάκης: Με δυναμική και ενότητα ο συνδυασμός «Κρήτη Μπορούμε» στο δεύτερο γύρο των εκλογών

Ημερομηνία:

«Στη μάχη για το δεύτερο γύρο είμαστε παρόντες και ενωμένοι» δήλωσε  ο Περιφερειακός Σύμβουλος του συνδυασμού «Κρήτη Μπορούμε» με επικεφαλής το Σεραφείμ Τσόκα, Γιώργος Ματαλλιωτάκης, τονίζοντας ότι τα μυνήματα της κάλπης ήταν ιδιαιτέρως θετικά.

Όπως ανέφερε ο κ.Ματαλλιωτάκης: «οι πολίτες μας περιέβαλλαν με την εμπιστοσύνη και τη στήριξη τους και μας έδειξαν εμπράκτως ότι συμφωνούν με το πρόγραμμα, τις θέσεις και το όραμα του συνδυασμού μας για την Κρήτη.

Ευχαριστώ τους πολίτες που με τη στάση τους επικρότησαν τις επιλογές για τη συγκρότηση του ανανεωμένου και δυναμικού ψηφοδελτίου μας και στήριξαν με την ψήφο τους, το συνδυασμό, αλλά και τους υποψήφιους συμβούλους μας».

Σύμφωνα με τον κ.Ματαλλιωτάκη η εβδομάδα που διανύουμε ως το δεύτερο γύρο των εκλογών είναι μια ακόμα αφορμή για το συνδυασμό με όλα του τα στελέχη ενωμένα να έρθει ξανά σε επαφή με τους πολίτες, να συζητήσει μαζί τους, τονίζοντας πως η σχέση του συνδυασμού «Κρήτη Μπορούμε» με τους πολίτες δεν είναι ευκαιριακή αλλά μόνιμη και η ψήφος τους θα είναι αυτή που θα καθορίσει την πορεία της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και της Κρήτης μετά το δεύτερο γύρο των εκλογών».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...