16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Γ. Παπανδρέου: Όσοι επενδύουν σε “αριστερή παρένθεση” επενδύουν σε εθνικό έγκλημα

Ημερομηνία:

Ο Γιώργος Παπανδρέου σε ομιλία του στη 1η Συνδιάσκεψη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στο ΣΕΦ υπογράμμισε ότι ήρθε η ώρα για τον Αλέξη Τσίπρα «να αντιμετωπίσει την αλήθεια απέναντι στους μύθους που αγκάλιαζε για χρόνια» και ξεκαθάρισε ότι θα βάλει πλάτη για να έχουν αίσιο τέλος οι διαπραγματεύσεις. Επίσης υπογράμμισε ότι «όσοι επενδύουν σε “αριστερή παρένθεση” επενδύουν σε εθνικό έγκλημα».

Μεταξύ άλλων είπε ο κ. Παπανδρέου:

«Όραμά μας η Μεταπελατειακή Ελλάδα και όχημά μας το ΚΙΝΗΜΑ μας.

Έχει χρέος ο κ Τσίπρας να αντιμετωπίσει την αλήθεια απέναντι στους μύθους που αγκάλιαζε για χρόνια. Ας ρωτήσει αν δεν φοβάται την απάντηση.

Τώρα που είναι Πρωθυπουργός ο κ Τσίπρας γιατί δεν ρωτάει στην Ευρώπη ποιος έφταιγε, πόσο ήταν το έλλειμμα; Δεν θα βρίσκει υποψήφιο ΠτΔ;

Ήταν ίσως ιστορική ανάγκη όλο το πολιτικό φάσμα να διαχειριστεί την κρίση. Και μετά θα κριθούμε για το τι λέγαμε και κάναμε.

Στις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας η κάθε χώρα θα κριθεί από τη δυνατότητά της να αλλάζει.

Δεν θα κάνω ότι μου έκαναν. Δεν θα πετροβολήσω τη κυβέρνηση της χώρας. Θα βάλω πλάτη για τις διαπραγματεύσεις που θα διεξαχθούν

Όσοι επενδύουν σε “αριστερή παρένθεση” επενδύουν σε εθνικό έγκλημα».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ