24.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Γ. Σταθάκης: Στρατηγικός ο ρόλος της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων – Επίσκεψη Oliver Röthig-UNI Europa

Ημερομηνία:

Τον στρατηγικό ρόλο της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ) επεσήμανε ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης κατά τη χθεσινή καθιερωμένη κοπή πίτας του οργανισμού.

Όπως τόνισε, η νέα Διοίκηση του Υπουργείου επενδύει στη συνέχιση αυτού του ρόλου καθώς τα επόμενα χρόνια είναι σημαντικό για την Ελλάδα και για την ανάκαμψη της οικονομίας, το νέο ΕΣΠΑ να προχωρήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ανταποκρινόμενο στις μεγάλες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΜΟΔ Μάριος Καμχής τόνισε ότι το ανθρώπινο κεφάλαιο της ΜΟΔ είναι η μεγάλη περιουσία της εταιρίας και διαβεβαίωσε τον Υπουργό ότι τη νέα χρονιά κάθε στέλεχος της ΜΟΔ θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που θα τεθούν.

Επίσκεψη Oliver Röthig-UNI Europa

1514586_403609043097454_8753927462385679670_n

Χθες επίσης, συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της ομοσπονδίας συνδικαλιστικών οργανώσεων UNI Europa, Oliver Röthig, είχε το απόγευμα ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης.

Ο υπουργός ενημέρωσε τον Ο. Röthig για τις προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης αναφορικά με τον τομέα της απασχόλησης και τόνισε την ανάγκη να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην ανθρωπιστική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα με στόχο την άμεση ανακούφιση των επιβαρημένων νοικοκυριών.

Ο Γενικός Γραμματέας της UNI Europa εξέφρασε την αισιοδοξία του «για την τεράστια αλλαγή» που έγινε στην Ελλάδα και δήλωσε πρόθυμος να προσφέρει κάθε βοήθεια ώστε τα συνδικάτα να επανέλθουν στο προσκήνιο.

Η UNI Europa -το ευρωπαϊκό τμήμα της UNI Global Union, ομοσπονδίας συνδικαλιστικών οργανώσεων του τομέα των υπηρεσιών- εκπροσωπεί στην Ευρώπη 320 οργανώσεις και συνολικά 7 εκατομμύρια εργαζόμενους.

Στην Ελλάδα, μέλη της UNI Europa είναι η ΟΤΟΕ, η ΠΟΣΤ, η ΟΑΣΕ, η ΟΜΕ-ΟΤΕ, η ΠΟΣΠΕΡΤ, η ΟΙΥΕ και η ΟΣΕΤΥΠ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ