18.8 C
Chania
Thursday, May 16, 2024

Γ. Στεφανάκη: «Εκφράζουμε την εγκάρδια ευχαριστία μας προς όλους τους πολίτες του Δήμου Αριστοτέλη για την τελική επιλογή του Γιάννη Μίχου».

Ημερομηνία:

Η Υποψήφια Ευρωβουλευτής και Γραμματέας Οικολογίας  Περιβάλλοντος ΑΝ.ΕΛ.  Γεωργία Στεφανάκη συγχαίρει το Γιάννη Μίχο για την  εκλογή του στο Δήμο Αριστοτέλη Ν. Χαλκιδικής.

Σε σχετική δήλωση της αναφέρει: « Με αίσθημα ικανοποίησης και δικαίωσης, χαιρετίζω  την εκλογή Γιάννη Μίχου στο Δήμο Αριστοτέλη στο Νομό Χαλκιδικής.

Η επικράτηση του κου Μίχου , έναντι του αντιπάλου του Χρήστου Πάχτα δικαιώνει κοινές πολιτικές και κοινωνικές διεκδικήσεις. Πριν λίγες ημέρες (από 13 εως 17 Μαϊου) επισκέφτηκα το Ν. Χαλκιδικής,  έχοντας τη σαφή  εντολή του  προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων  κου Πάνου Καμμένου: «να συμβάλλουμε με όλες τις δυνάμεις ως ΑΝ.ΕΛ για την απομάκρυνση του Χρήστου  Πάχτα από το Δήμο Αριστοτέλη». Γνωστός  στο Πανελλήνιο ο κος Πάχτας  για τα σκάνδαλα που είχε δημιουργήσει ως πολιτικός στο ΠΑΣΟΚ  αλλά και ως Δήμαρχος στις Σκουριές συναινώντας σε ένα τεράστιο  οικονομικό και περιβαλλοντικό έγκλημα που δεν θα είχε επιστροφή για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αριστοτέλη.

Η αποδοκιμασία του Χρήστου Πάχτα από τους πολίτες, αποδεικνύει περίτρανα ότι η αντίθεση στο μεταλλείο χρυσού δεν ήταν η άποψη μιας μικρής μειοψηφίας αλλά η κεντρική θέση της πλειοψηφίας των κατοίκων της περιοχής που συμμετείχαν στις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις που έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα για ένα τέτοιο θέμα.

Με ομάδα του Εθνικού Συμβουλίου, λοιπόν, μετέβηκα στην περιοχή. Κατά την επίσκεψη μου αυτή, πραγματοποίησα σειρά επαφών, συνεντεύξεων στα ΜΜΕ που συνέβαλαν -θεωρώ- στην απαλοιφή των αγκυλώσεων που με εκβιασμούς είχε δημιουργήσει η κατεστημένη δημοτική αρχή . Ζήσαμε από κοντά την προεκλογική προσπάθεια, παρακολουθήσαμε και χειροκροτήσαμε τις θέσεις του Γιάννη Μίχου στις ομιλίες του  στη Μεγάλη Παναγιά και την Ιερισσό, ζήσαμε την αγωνία των κατοίκων και εκφράζουμε την εγκάρδια ευχαριστία μας προς όλους  τους πολίτες του Δήμου Αριστοτέλη για την τελική επιλογή του Γιάννη Μίχου. Εύχομαι καλή θητεία, με δημιουργική δράση και διεκδικητική στάση».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ