13.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Γ.Σ.Ελ.Βενιζέλος: Πάλι δεύτερος στην Ελλάδα!

Ημερομηνία:

Δεύτερος για μια ακόμη χρονιά στην Πανελλήνια Αξιολόγηση των σωματείων του ΣΕΓΑΣ ήταν την χρονιά που μας πέρασε ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος.
Σύμφωνα με την αξιολόγηση των σωματείων που επικυρώθηκε στο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ ο χανιώτικος σύλλογος επανέλαβε την περσινή του επιτυχία και μάλιστα με νέο ρεκόρ βαθμών τους περισσότερους από κάθε άλλη χρονιά μειώνοντας παράλληλα και την απόσταση από τον πρώτο Πανελλήνιο.

Ο Πανελλήνιος ΓΣ που ήταν στην κορυφή της αξιολόγησης του ΣΕΓΑΣ συγκέντρωσε 13.779β έναντι 12.396β του χανιώτικου συλλόγου που το 2012 είχε συγκεντρώσει 11.996β ενώ το 2011 ήταν τρίτος και το 2010 πάλι δεύτερος.

Επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη χρονιά λοιπόν η παρουσία του συλλόγου σην κορυφή του ελληνικού στίβου. Τρίτος ήταν ο ΓΣ Κηφισιάς (12.095β), 4η η ΑΕΚ (7.487β), 5ος ο ΓΣ Σέρρες 93 (7.378β) και 6ος ο ΓΑΣ Ιλισσός Αθηνών (7.258β).

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...