17.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Γ. Τσαπάκος: Τα πειράματα και οι ευκαιριακές συμμαχίες έχουν συσσωρεύσει εκατοντάδες προβλήματα στον Δήμο Χανίων

Ημερομηνία:

Ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τσαπάκος με την παράταξη του Μανώλη Σκουλάκη «Μαζί για τα Χανιά» με κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα αναφέρεται στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής:

Το 2014 μαζί με πλειάδα Χανιωτών συνεργαστήκαμε με τον κ Σκουλάκη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Κάναμε μία υπέρβαση αναζητώντας κοινούς τόπους, υπερβαίνοντας τις όποιες διαχωριστικές γραμμές με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου μας.

Η σύμπλευση αυτή έγινε με τον κύριο Σκουλάκη και όχι με την σημερινή δημοτική αρχή καθώς  πιστεύαμε ότι ο Δήμος δεν είναι για «πειράματα».

Τα πειράματα αυτά και κυρίως από ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με την τοπική αυτοδιοίκηση, οδήγησαν τον Δήμο Χανίων στην σημερινή κατάσταση με συσσωρευμένα εκατοντάδες  προβλήματα και τις περιαστικές περιοχές αφημένες στην τύχη τους.

Εκ του αποτελέσματος δυστυχώς δικαιωθήκαμε καθώς η  σημερινή εικόνα της δημοτικής αρχής μαρτυράει τα λάθη και τις ευκαιριακές συμμαχίες που οδηγούν μονάχα σε οπισθοδρόμηση του τόπου μας.

Αγαπητοί συνδημότες σε λιγότερο από ένα χρόνο θα έχουμε αυτοδιοικητικές εκλογές και τότε θα έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε νέα δημοτική αρχή η οποία θα βγάλει τον  Δήμο μας από το σημερινό τέλμα.

Για τους παραπάνω λόγους αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Άρη Παπαδογιάννη σε ένα αμιγώς αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο που θα συνδυάζει την εμπειρία, το όραμα και την φρεσκάδα ώστε να φέρουμε αυτό τον τόπο στην θέση που πραγματικά του αξίζει.

Από την πόλη των Χανίων έως τα Κεραμιά, από τις Μουρνιές έως την Σούδα και το Ακρωτήρι και από την Αγιά Μαρίνα έως το Θέρισο, ο Δήμος αξίζει ανθρώπους που τον γνωρίζουν και τον αγαπούν.

Με εκτίμηση,

Τσαπάκος Γιώργος

Δημοτικός Σύμβουλος Χανίων

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...