19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Δένδιας: Υπάρχει κίνδυνος διάσπασης και κατακερματισμού της ΝΔ

Ημερομηνία:

Τον κίνδυνο διάσπασης και κατακερματισμού της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε ο βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Δένδιας σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, στην εκπομπή Ακραίως και τους Τάκη Χατζή και Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Ο κ. Δένδιας εξέφρασε την ανησυχία του για την επόμενη μέρα στη ΝΔ, δηλώνοντας ότι ο κίνδυνος διάσπασης είναι υπαρκτός. «Υπάρχει και ο κίνδυνος κατακερματισμού της Κεντροδεξιάς, και η κοινωνία καταστεί αδιάφορη για το κόμμα».

Ο βουλευτής σημείωσε ακόμα ότι στη ΝΔ δεν «έχουμε μάθει να συζητάμε ανοιχτά και καθαρά. Είναι κρίμα να μας βάζει τα γυαλιά αυτή η κυβέρνηση. Το χειρότερο είναι ότι αυτά συμβαίνουν στη ΝΔ ενώ οφείλει να αποτελεί εναλλακτική λύση διακυβέρνησης απέναντι σε μία κακή κυβέρνηση».

Ερωτηθείς σχετικά, τόνισε ότι  τον Ιανουάριο είχε ζητήσει συνέδριο, «να πούμε τι έγινε σταβρά και αφού καταλήξουμε σε μια πρόταση, μετά να δούμε ποιος θα την εκπροσωπήσει. Δυστυχώς η ΝΔ σφύραγε κλέφτικα τον Γεννάρη. Καταλήξαμε να ψάχνουμε υποψήφιο χωρίς πρόταση και η κοινωνία δεν μπορεί να μας εμπιστευτεί αν δεν εξηγήσουμε τι κάναμε, και τα σωστά και τα λάθη».

Όταν το Γεννάρη ζήτησα συνέδριο, δαιμονοποίηθηκα. Τότε ελάχιστοι στοιχήθηκαν πίσω από το συνέδριο. Κάποιοι που σήμερα κόπτονται για συζήτηση, τον Ιανουάριο δεν ήθελαν καν συνέδριο και υποστήριζαν ότι δεν υπήρχε πρόβλημα, πρόσθεσε.

Σχετικά με το γιατί δεν είναι υποψήφιος, απάντησε:

Δεν είμαι έτοιμος να εκπροσωπήσω οποιαδήποτε πρόταση. Υπάρχουν απόψεις που εκφράζονται από υποψηφίους που δεν με βρίσκουν σύμφωνο. Να πάμε σε ένα συνέδριο και να δούμε ποια είναι η κυρίαρχη άποψη.

newpost.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Amazon επενδύει 150 δισ. δολάρια σε υποδομές ΑΙ

Σχεδόν 150 δισ. δολάρια σχεδιάζει να δαπανήσει η Amazon τα επόμενα...

Χαμηλή αγοραστική δύναμη, φθηνή εργασία και ακρίβεια – Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι

Κακά μαντάτα για τα ελληνικά νοικοκυριά κομίζουν οι δείκτες...