18.8 C
Chania
Thursday, October 3, 2024

Δήλωση περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη

Ημερομηνία:

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης έκανε την Κυριακή την ακόλουθη δήλωση με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα όπως αυτό έχει καταγραφεί από τα μέχρι τώρα εκλογικά τμήματα που έχουν καταμετρηθεί οι ψήφοι των πολιτών.

«Ευχαριστώ όλους του πολίτες της Κρήτης που μας έδωσαν αυτό το υψηλό ποσοστό. Να δηλώσουμε ότι συνεχίζουμε την ερχόμενη εβδομάδα για να κερδίσουμε τις εκλογές στις 25 Μάιου, υπηρετώντας την ενότητα τον συγκρητισμό, την ισόρροπη ανάπτυξη, και όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε για την επόμενη πενταετία να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων, για συνεργασία με άλλους συνδυασμούς για τις επαναληπτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής,  ο κ. Αρναουτάκης απάντησε: Θα συζητήσουμε και με άλλους συνδυασμούς για να δούμε πως θα υποστηριχθεί ο συνδυασμός ο δικός μας.»

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ