17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Δήμαρχος Πάτρας Κ. Πελετίδης: “Ξεσηκωθείτε”

Ημερομηνία:

Με ένα μεγάλο πανό στην πρόσοψη του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης, που ανάρτησαν ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και Αντιδήμαρχοι, ο Δήμος καλεί το λαό της Πάτρας, με σύνθημα «Ξεσηκωθείτε», να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις, στην μεγάλη πανεργατική απεργία στις 12 Νοέμβρη και στην συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου.

Κ. Πελετίδης: Εργαζόμενοι του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, ενωμένοι και όχι διαιρεμένοι

Εργαζόμενοι του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, ενωμένοι και όχι διαιρεμένοι, μαζί με τους αυτοαπασχολούμενους και τα λαϊκά στρώματα, στον αγώνα για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Αυτό το μήνυμα έστειλε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, στους εκατοντάδες συγκεντρωμένους εργαζομένους του Δήμου, που πραγματοποίησαν κατάληψη στο Δημαρχείο, διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα φωτιά, στο ασφαλιστικό.

Ο Δήμαρχος με την υπόλοιπη Δημοτική Αρχή, βρέθηκε μαζί με τους εργαζόμενους στο πεζοδρόμιο μπροστά στο Δημαρχείο, στηρίζοντας τον αγώνα τους.

Η απεργία –τόνισε χαρακτηριστικά- στις 12 Νοέμβρη, πρέπει να μετατραπεί σε γενικό ξεσηκωμό, να βροντήξει ο τόπος από την οργή και την μαχητικότητα των εργαζομένων και της νεολαίας.

Αυτή η απεργία, αυτός ο αγώνας πρέπει να έχει στο επίκεντρό του, τις λαϊκές ανάγκες, τα δικά μας ταξικά αιτήματα.

Να στοχεύει στην ανατροπή του βάρβαρου κεφαλαιοκρατικού συστήματος, που τσακίζει το λαό με ανεργία, φτώχεια εξαθλίωση και δουλειά έως το θάνατο, χωρίς δικαιώματα.

O K. Πελετίδης, είναι ο δήμαρχος που εκλέχθηκε με το ΚΚΕ και έχει κάνει απόλυτη προτεραιότητά του την κοινωνική πολιτική

peletidis

PATRA_DIMOS (1).JPG

 

PATRA_DIMOS (2).JPG

 

"google ad"

PATRA_DIMOS (3).JPG

iplus.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ