15.8 C
Chania
Sunday, May 5, 2024

Δίνει ζωή με το θάνατό της η 37χρονη που έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία ενώ γυμναζόταν

Ημερομηνία:

Τραγική ήταν η κατάληξη με την 37χρονη γυναίκα που υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία κατά τη διάρκεια της γυμναστικής σε γυμναστήριο της πόλης του Ηρακλείου.

Η γυναίκα κρατιέται στη ζωή μόνο από μηχανήματα και η οικογένειά της αποφάσισε όταν ολοκληρωθούν τα τεστ που θα επιβεβαιώσουν τον εγκεφαλικό θάνατο να δωρήσουν τα όργανά της σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ήδη, σύμφωνα με τον διοικητή Βενιζελείου – ΠΑΓΝΗ, Γιάννη Τασσόπουλο, είναι σε εξέλιξη όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες μεταξύ Ηρακλείου και Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, προκειμένου να αποφασιστεί ποια όργανα θα αφαιρεθούν και σε ποιους συνανθρώπους μας θα προσφέρουν μια νέα “ευκαιρία” ζωής.

Ο κ. Τασσόπουλος επεσήμανε ότι γίνονται επαφές και εκτός Ελλάδας, ενώ – όπως εκτίμησε – η όλης διαδικασία θα ολοκληρωθεί αργά απόψε, με την έλευση και κλιμακίου του ΕΟΜ στο Ηράκλειο.

Στο μεταξύ, η κοπέλα παραμένει συνδεδεμένη στα μηχανήματα, που κρατούν την καρδιά σε λειτουργία.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...