13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Δίχως εκπλήξεις το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά

Ημερομηνία:

Οι ίδιοι υποψήφιοι βουλευτές με τις εκλογές του Ιανουαρίου θα είναι υποψήφιοι και σε αυτή την εκλογική μάχη με τον ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά. Μοναδική εξαίρεση η τελευταία θέση του ψηφοδελτίου όπου τη θέση του Κώστα Διάκου, από τους συνεργαζόμενους Οικολόγους Πράσινους, θα πάρει η Ζωή Γεωργούλα.

Αυτό που απομένει πλέον είναι η έγκριση των προτάσεων από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδριάζει το Σάββατο. Την αισιοδοξία τους για εκλογικό αποτέλεσμα που θα δώσει την αυτοδυναμία εξέφρασε τόσο ο γραμματέας της Ν.Ε. και υποψήφιος βουλευτής Ανδρέας Παπανδρέου όσο και ο Παναγιώτης Ρήγας μέλος Π.Γ. ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι βουλευτές κατά σειρά  είναι:

Γιώργος Σταθάκης

Παύλος Πολάκης

Ευαγγελία Βαγιωνάκη

Αντώνης Μπαλωμενάκης

Ανδρέας Παπανδρέου

Ζωή Γεωργουλά

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ