17.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Δίχως “like” και δυνατότητα σχολιασμού το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για το “Μένουμε Σπίτι” – Ζητά να δοθεί άμεσα η λίστα με τα χρήματα που έλαβαν τα 1.232 ΜΜΕ

Ημερομηνία:

Περαιτέρω πίεση προς την κυβέρνηση να δημοσιεύσει τη λίστα με τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ ασκεί η αξιωματική αντιπολίτευση, σε συνέχεια των σημερινών δηλώσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα.

«Ενώ ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κρύβεται, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, για ακόμη μία φορά, πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα για τη λίστα με τα ποσά που έλαβε κάθε Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης. Είπε ότι θα δοθεί στη δημοσιότητα όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες “ποιοτικού και ποσοτικού ελέγχου” από το υπουργείο Οικονομικών», αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

«Γιατί αρνείται να δημοσιοποιήσει σήμερα τη λίστα, αφού οι εντολές για διαφήμιση με συγκεκριμένα ποσά προς κάθε Μέσο έχουν ολοκληρωθεί; Η λίστα υπάρχει και είναι ζήτημα Δημοκρατίας να δοθεί σήμερα κιόλας στη δημοσιότητα».

Η αξιωματική αντιπολίτευση«προειδοποιεί», επίσης,«τον υπουργό Οικονομικών, να μην διανοηθεί να επιχειρήσει να αλλοιώσει τον κατάλογο των 1.232 Μέσων που κατέθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στα πρακτικά της Βουλής». «Να μην τολμήσει να αφαιρέσει εκ των υστέρων τα ανύπαρκτα Μέσα, τα Μέσα εκτός του Οnline Μητρώου Media που παράνομα έλαβαν εντολές κρατικής διαφήμισης ή τα Μέσα που έλαβαν ποσά αναντίστοιχα με το μέγεθός τους», αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει πως «σε διαφορετική περίπτωση, οι ευθύνες του ΥΠΟΙΚ, όπως ήδη ισχύει για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, δεν θα είναι μόνο πολιτικές.

Μάλιστα, για τον λόγο αυτό δημιούργησε και σποτ.

Στο σποτ μία παρουσιάστρια ειδήσεων αρχίζει και μιλά με επαινετικά λόγια για τον πρωθυπουργό καθώς βρέχει 50εύρα αφήνωντας να εννοηθεί ότι όσα μέσα ενημέρωσης έλαβαν χρήματα αντιμετωπίζουν γι’ αυτό τον λόγο ευνοϊκά την κυβέρνηση. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στο σποτ δεν υπάρχει δυνατότητα ούτε like, ούτε dislike, ούτε σχολιασμού…

Δείτε το:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ερντογάν διακόπτει τις εμπορικές σχέσεις με το Ισραήλ – Κατηγορεί τις ΗΠΑ για υποκρισία

Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εξαγωγές και εισαγωγές από και προς...

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι πρώτοι μήνες νοσηλείας, τα “γιατί” που τη βασάνιζαν και το κύμα αγάπης

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή της ΕΡΤ...

Ρέθυμνο: Κατασχέθηκαν πάνω 52.800 κροτίδες – Συνελήφθη ο κάτοχος τους

Συνελήφθη σήμερα (02.05.2024) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου...