14.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

Δακρυσμένη Ντρισμπιώτη: «Ήταν οι τελευταίοι μου Ολυμπιακοί Αγώνες, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω»

Ημερομηνία:

Ανοιχτά άφησε όλα τα ενδεχόμενα για το αν θα συνεχίσει την καριέρα της η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Η πρωταθλήτρια του βάδην έκανε φετινό ρεκόρ στα 20χλμ των Ολυμπιακών Αγώνων, τερματίζοντας 22η σε μια πολύ δύσκολη σεζόν.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ είπε πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν οι τελευταίοι που συμμετείχε, ωστόσο για τις υπόλοιπες διοργανώσεις, είναι αναποφάσιστη.

Με δάκρυα στα μάτια, είπε: «Είμαι βαθιά συγκινημένη. Κλαίω δύο μέρες τώρα γιατί είναι η τελευταία μου συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Προσπαθώ να συμμαζέψω τα συναισθήματά μου. Δε ξέρω τι θέση τερμάτισα, αλλά είμαι ευχαριστημένη από την επίδοσή μου με βάση τα δεδομένα της χρονιάς. Ηταν πολύ δύσκολη η φετινή χρονιά. Ενας αθλητής όταν έχει πρόβλημα με το σώμα του, έχει και με το μυαλό του. Ημουν λίγο μπερδεμένη. Προσπαθούσα μία να φτιάξω το σώμα, μία το μυαλό.Μπήκα σε μία σειρά, δούλεψα μεθοδικά και σήμερα είχα μια αξιοπρεπή εμφάνιση».

Και πρόσθεσε: «Μου αφήνει κάτι γλυκό όλη αυτή η εμπειρία μου στην καριέρα που είχα και ήταν πάντα ανοδική στην πορεία της. Οπότε φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Φεύγω από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Για τα υπόλοιπα δε ξέρω».

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Οι τίμιοι αγρότες θα πληρωθούν»!!!

Της Γεωργίας Θάνου * Δεν υπάρχει δήλωση του πρωθυπουργού και...