19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Δεν αποδέχεται θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ η Χρ. Γιαταγάνα

Ημερομηνία:

Δήλωση που ευχαριστεί τον Αλέξη Τσίπρα για την τιμητική πρόταση που της έκανε, είχαμε από τη Χρυσούλα Γιαταγάνα. Η ανεξάρτητη βουλευτής, απορρίπτει ευγενικά μια θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ολόκληρη η δήλωση της κ. Γιαταγάνα:

«Ευχαριστώ θερμά τον Αλέξη Τσίπρα, για την εξόχως τιμητική πρόταση να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Δεν αποδέχτηκα την πρόταση αυτή, γιατί έχω μάθει να κερδίζω η ίδια, με τον αγώνα μου, την όποια θέση μου ανήκει.

Είχα ζητήσει να δώσω τη μάχη του σταυρού στην Α’ Θεσσαλονίκης, για να κρίνουν οι συμπολίτες μου εάν επιθυμούν να υπάρχει  και η δική μου φωνή στην επόμενη Βουλή.

Δηλώνω, ότι θα είμαι πάντοτε παρούσα, σε όλους τους αγώνες που θα δώσει ο Ελληνικός Λαός για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων του».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Iσραήλ-Ιράν: Πώς το Πεντάγωνο κατασκεύασε έναν ψευτοπόλεμο

Φανταστείτε δύο από τους πιο ορκισμένους εχθρούς της κυβέρνησης...

«Η Εποχή των Εικόνων» – Αφιέρωμα στον Κρητικό καλλιτέχνη Στέλιο Φαϊτάκη

Η Εποχή των Εικόνων / Στέλιος Φαϊτάκης- Ένα Αφιέρωμα Κυριακή,...