21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Δεν είναι αδελφή του Επίσκοπου Δορυλαίου Δαμασκηνού η ιδιοκτήτρια του οίκου ευγηρίας στα Χανιά

Ημερομηνία:

Σύγχυση έχει δημιουργηθεί σε πολλούς πολίτες σχετικά με τη συνωνομία της ιδιοκτήτριας του οίκου ευγηρίας και του Επίσκοπου Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνού με κάποιους να διασπείρουν ψευδώς ότι είναι αδελφή του, κάτι το οποίο δεν ευσταθεί.

Την αλήθεια σχετικά με τι ισχύει γνωστοποιεί και η πραγματική αδελφή του Επίσκοπου, Κλειώ Λιονάκη, με ανάρτησή της στη σελίδα της στο facebook.

Αναφέρει σχετικά:

Ταπεινός και ελεήμων όπως ακριβώς μας έμαθαν οι γονείς μας .Πως είναι δυνατόν εσύ ως υπόδειγμα φιλάνθρωπου και δυνατού αγωνιστή να αναζητάς και να καταπατάς ξένες περιουσίες ; Ποιοι είναι εκείνοι που θα βγουν και θα πουν για σένα ,προσβάλλοντας εσένα αλλά και όλη μας την οικογένεια που πάλεψαν για εμάς και να μας τα παρέχουν όλα .Ο πατέρας μας ήταν πάντα φιλάνθρωπος και συμπονετικός πως εσύ ως άξιος συνεχιστής του δεν θα τηρούσες τις αρχές και τις αξίες που μας έμαθε .Το σπίτι μας είναι πάντα ανοιχτό για αυτό και εμείς τότε φιλοξενήσαμε την κυρία από την Καινά ,χωρίς κανένα συμφέρον παρά μόνο από αγάπη .

Πως μπορούν όλοι αυτοί να βγαινουν και να λένε για σένα αδελφέ μου που δεν υπήρξε άνθρωπος που να σου ζήτησε βοήθεια και να μην τον βοήθησες .Δεν είμαστε ούτε κακομοίρηδες ούτε φτωχοί πνευματικά για να μπορέσουμε να αρπάξουμε ξένες περιουσίες .Δεν φοβόμαστε κανένα και η δικαιοσύνη θα μιλήσει. Η οικογένεια σου θα είναι δίπλα σου και οποίος σε πειράξει θα μας βρει μπροστά του .

Υ.Γ Δεν υπήρξα ποτέ ιδιοκτήτρια καμίας κλινικής , όλα αυτα σχετίζονται με την ζήλεια και την κακιά που μας έχει περικυκλώσει !

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...