16.8 C
Chania
Saturday, October 26, 2024

Δεν επιστρέφει στην Ελλάδα ο Γεράσιμος: «Να σεβαστούν τα ΜΜΕ τον αγώνα που δίνει το παιδί μου για τη ζωή», λέει ο πατέρας του

Ημερομηνία:

Ο πατέρας του 21χρονου Γεράσιμου Γεωργιάδη, του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας μέσω του συνηγόρου του Λουκά Αποστολίδη μιλά στο documentonews.gr διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα, που γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες για επιστροφή του Γεράσιμου στην Ελλάδα από την Βοστώνη.

Συγκεκριμένα, ο Γεράσιμος συνεχίζει να βρίσκεται σε νοσοκομείο στις ΗΠΑ, το οποίο είναι σε επικοινωνία με ειδικό κέντρο αποκατάστασης του Μιλάνου έχοντας ανταλλάξει τις ιατρικές εξετάσεις του Γεράσιμου. Η διευθέτηση για το πώς και το πότε θα νοσηλευτεί ο Γεράσιμος στο κέντρο αποκατάστασης του Μιλάνου είναι ζήτημα των δύο νοσοκομείων.

Αξίζει να επισημανθεί, πως η ζωή του 21χρονου συνεχίζει να βρίσκεται σε κίνδυνο.

«Παρακαλώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να σεβαστούν τον αγώνα που δίνει το παιδί μου για τη ζωή. Μοναδική μας έγνοια ως οικογένεια είναι η υγεία του παιδιού μας και ευχόμαστε να κερδίσει τη μάχη της ζωής» δήλωσε μέσω του συνηγόρου του, ο Διονύσης Γεωργιάδης, πατέρας του 21χρονου πολυτραυματία.

Την ίδια στιγμή, ο συνήγορος της οικογένειας, Λουκάς Αποστολίδης ξεκαθαρίζει πως: «Το σύμβολο αυτού του παιδιού θα είναι το πιο σκληρό “καταγγέλω” απέναντι στο παχύδερμο ελληνικό κράτος, το οποίο αδυνατεί και είναι ανίκανο να διασφαλίσει το πολυτιμότερο αγαθό, που λέγεται υγεία στους πολίτες του».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Lonely Planet: Η Κρήτη στα 10 καλύτερα ταξιδιωτικά μέρη της Ευρώπης για χειμερινές εμπειρίες με ήλιο

Τους 10 καλύτερους προορισμούς στην Ευρώπη για ηλιόλουστες διακοπές τον χειμώνα παρουσίασε το Lonely...

Κρήτη: Βγήκε στη σύνταξη και τώρα του αφαιρούν ένσημα επικαλούμενοι νόμο του 1920!

Δεκάδες είναι καθημερινά τα απίστευτα και τραγελαφικά που συμβαίνουν...

Απρόσμενη Στρατιωτική Συνεργασία Ιράν-Σαουδικής Αραβίας στην Ερυθρά

Το Ιράν σε μια τελείως μη αναμενόμενη κίνηση, ανακοίνωσε...