Δεν θα παραστεί στο συνέδριο για την ιδιωτική Ασφάλιση ο Π. Πολάκης- Απάντηση στην εφημ. “Τα Νέα”

Δεν θα παραστεί στο συνέδριο για την Ιδιωτική Ασφάλιση ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του και μετά από σχετικό σχόλιο του Μικροπολιτικού στην εφημερίδα “Τα Νέα”.

Όπως αναφέρεται αναλυτικά από το γραφείο του κ. Πολάκη:

“To ανακριβές σχόλιο της στήλης του Μικροπολιτικού στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας “Tα Νέα”, αναφορικά με τη συμμετοχή του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας σε συνέδριο για την ιδιωτική ασφάλιση, προκαλεί έντονη σκέψη και προβληματισμό για τη στόχευση του εν λόγω δημοσιεύματος. Αναρωτιέται κανείς από πού άντλησε τις πληροφορίες;

Για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας, ενημερώνουμε πως ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης δεν θα παραστεί στο συγκεκριμένο συνέδριο και ουδέποτε είχε εκδηλώσει πρόθεση για τη συμμετοχή του”.

Πάντως να σημειώσουμε ότι σχετική ανακοίνωση για το θέμα είχε εκδώσει και η ΠΑΣΕΒΕ στην οποία τόνιζε ότι ο Παύλος Πολάκης θα δώσει ομιλία σε συνέδριο για την ιδιωτική ασφάλιση στην ενότητα «Σύμπραξη δημόσιου – ιδιωτικού τομέα στην Υγεία».