16.8 C
Chania
Thursday, December 11, 2025

Δεν μπορώ να ψηφίσω αυτά τα μέτρα, λέει ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Θόδωρος Παραστατίδης

Ημερομηνία:

Ανοιχτό να μην ψηφίσει το νέο πακέτο μέτρων άφησε σήμερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Παραστατίδης. Χαρακτήρισε μάλιστα ως «βιασμό συνείδησης» τη δήλωση του Γιάννη Στουρνάρα ότι θα πεινάσουμε αν δεν ψηφιστεί το πακέτο μέτρων, υπενθυμίζοντας πως ο ίδιος δεν ψήφισε ούτε το δεύτερο Μνημόνιο.

Όπως είπε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι γίνεται μια προσπάθεια να κλείσει το πακέτο μέτρων, σημασία όμως έχει πώς κλείνει και τι επιπτώσεις έχει στην κοινωνία. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε ότι μετά την υπόθεση με τη λεγόμενη λίστα Λαγκάρντ είχε τονίσει ότι αδυνατεί να στηρίξει και να ψηφίσει κάποια από τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο νέο πακέτο, όπως οι περικοπές συντάξεων ΟΓΑ και το πετρέλαιο.

Ανέφερε ότι το κράτος έχει τυχοδιωκτική συμπεριφορά και γι’ αυτό δεν το σέβονται οι πολίτες.

Aς σημειωθεί ότι ο κ. Παραστρατίδης δεν ψήφισε το Μνημόνιο ΙΙ και είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο ότι σκεπτόταν να συνεργαστεί με τη ΔΗΜΑΡ. «Αν δεν συμβεί αυτό τότε θα μείνω στο σπίτι μου», είχε δηλώσει.

Σε ομιλία του μάλιστα στο Κιλκίς την ίδια περίοδο είχε προκαλέσει αίσθηση περιγραφή με τα μελανότερα χρώματα ενός μέλλοντος ζοφερού για την χώρα, μετά και το μνημόνιο 2.
«Η χώρα οδηγείται στην καταστροφή και σ` εργασιακό μεσαίωνα…. η Ελλάδα βρίσκεται υπό οικονομική κατοχή… Είμαστε αλυσοδεμένοι με υπογραφές. Μας χρησιμοποιούν ως πειραματόζωα της Ευρωζώνης. Σύντομα θα έρθουν και νέα εξοντωτικά μέτρα για ν` ακολουθήσει δυστυχία, φτώχεια και ανέχεια. Αν μπορούσαν θα φορολογούσαν και τον αέρα που αναπνέουμε»!.» είχε πει μεταξύ άλλων ο κ. Παραστατίδης.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ