19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Δεν περνάς κύριε διαβάτη, δεν περνάς… δεν περνάς: Δύο ανώτεροι συμπολίτες μας μπλόκαραν κεντρική διάβαση της πόλης

Ημερομηνία:

Κατά το παιδικό τραγούδι “δεν περνάς κυρά Μαρία”, η κεντρική διάβαση λίγο μετά τη Δημοτική Αγορά έκλεισε από δύο οχήματα.

Προφανώς, αυτά τα δύο οχήματα δεν ανήκουν σε κοινούς θνητούς αλλά σε ανώτερα πλάσματα, πολίτες με περισσότερα δικαιώματα από τους υπόλοιπους των οποίων η ανωτερότητα όχι απλά τους επιτρέπει να παρκάρουν παράνομα αλλά να παρκάρουν πάνω στη διάβαση και μάλιστα σε κεντρική διάβαση στο κέντρο της πόλης των Χανίων, στο σημείο δηλαδή το οποίο πρέπει να χρησιμοποιούν οι υπόλοιποι που περπατούν, αν δε θέλουν να τους πατήσει κάποιο όχημα.

Βεβαίως, οι πεζοί συμπολίτες μας μπορούν να περπατήσουν κι εκατό μέτρα μέχρι την επόμενη διάβαση ή να πηδήξουν τα κάγκελα που υπάρχουν πριν τη διάβαση. Με λίγη ευελιξία και γυμναστική ικανότητα όλα τα εμπόδια ξεπερνιούνται. Εάν τώρα κάποιος συμπολίτης μας κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο ή καμιά γυναίκα έχει κανένα καρότσι να σέρνει με μωρό, δυστυχώς ατυχήσανε…

Περα από την πλάκα και την ειρωνία, τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες, πόσο μάλλον όταν ο τύπος που πάρκαρε το αμάξι κατέληξε να πίνει τον καφέ του σε κοντινή καφετέρια.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Amazon επενδύει 150 δισ. δολάρια σε υποδομές ΑΙ

Σχεδόν 150 δισ. δολάρια σχεδιάζει να δαπανήσει η Amazon τα επόμενα...

Χαμηλή αγοραστική δύναμη, φθηνή εργασία και ακρίβεια – Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι

Κακά μαντάτα για τα ελληνικά νοικοκυριά κομίζουν οι δείκτες...