15.8 C
Chania
Monday, May 6, 2024

Μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή η Ραφαέλα Πιτσικάλη

Ημερομηνία:

Η Ραφαέλα, ένα κορίτσι 20 χρονών, έδινε τη μάχη με τον καρκίνο από το 2020 όταν και διαγνώστηκε με σάρκωμα Ewing. Δίπλα της στάθηκαν όλα τα Χανιά και η Κρήτη. Νοσηλευόταν από τον Αύγουστο του 2023 στο εξειδικευμένο MD-Anderson Cancer Center, στο Χιούστον. Όμως, δεν τα κατάφερε…

Σε μήνυμά τους διαδικτυακοί φίλοι αναφέρουν:

“Το Γελαστό Κορίτσι, με το απαράμιλλο θάρρος, δεν είναι πια ανάμεσά μας…”

@rafaellapitsikali Ερανικός Εθνική GR1601100640000006400476351 https://revolut.me/rafaelapitsikali https://www.paypal.me/rafaellapitsi #rafaellapitsikali⭐️ #fypシ #fy #foryou #foryoupage #foryoupage #🎗️ #cancersucks #cancer ♬ πρωτότυπος ήχος – Rafaella Pitsikali

Η Ραφαέλα Πιτσικάλη, η Χανιώτισσα έδινε μάχη για τρίτη φορά με τον καρκίνο σε νοσοκομείο του Χιούστον.

Η νεαρή Χανιώτισσα, που τον περασμένο Μάιο παρουσίασε για τρίτη φορά υποτροπή, κατάφερε να ταξιδέψει στην Αμερική για εξειδικευμένη νοσηλεία, όμως δεν κατάφερε να νικήσει.

Η Ραφαέλα Πιτσικάλη «έφυγε» από τη ζωή λίγες μόλις ημέρες μετά τα 21α γενέθλιά της.

Η τελευταία της ανάρτηση στο instagram:

Χτυπημένη από μία σπάνια μορφή καρκίνου, με την οποία πάλεψε με σθένος και μεγάλη ψυχική δύναμη, από τον Ιούνιο του 2020 έως και σήμερα, χωρίς, ωστόσο, δυστυχώς, να καταφέρει να βγει νικήτρια.

Ο Θεός να ανάπαυση την ψυχή της”.

Η τελευταία συνέντευξη της 20χρονης Ραφαέλας πριν φύγει για Αμερική

"google ad"

Η 20χρονη στην τελευταία συνέντευξή της είχε διδάξει μαθήματα θάρρους και αγώνα για όλους αν και τότε η ίδια είχε πει ότι τα πράγματα ήταν λίγο αόριστα από τις εξετάσεις της.

“Δεν θα τα παρατήσω ποτέ μέχρι το τέλος….” είχε πει στην τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη που είχε δώσει στην Κρήτη TV τον περασμένο Σεπτέμβριο η 20χρονη Χανιώτισσα Ραφαέλα Πιτσικάλη. Η 20χρονη λίγο πριν φύγει για το Χιούστον της Αμερικής για να υποβληθεί σε μια νέα θεραπεία καθώς είχε εμφανιστεί για τρίτη φορά ο καρκίνος. Η Ραφαέλα τότε, λιγο πριν φύγει για Αμερική είχε επιλέξει να μιλήσει στην πρώτη εκπομπή της σεζόν για το “Καλό Μεσημέρι” της Κρήτη TV με τον Λευτέρη Κουμαντάκη και την Χριστιάνα Σκούρα.

Σε αυτή τη συνέντευξη μίλησε για την ψυχολογία της λέγοντας ότι είναι το σημαντικότερο πράγμα ενώ είχε πει ότι περίμενε να βγει το ουράνιο τόξο για τρίτη φορά δηλαδή όσες φορές είχε νοσήσει από καρκίνο.

Η 20χρονη στην τελευταία συνέντευξή της είχε διδάξει μαθήματα θάρρους και αγώνα για όλους αν και τότε η ίδια είχε πει ότι τα πράγματα ήταν λίγο αόριστα από τις εξετάσεις της.

Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...