22.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Δεν υπάρχει χώρος ούτε για πετσέτα στα Σεϊτάν Λιμάνια και εμφανίστηκε και μια κατσίκα | Φωτός+Βίντεο

Ημερομηνία:

Τα Σεϊτάν Λιμάνια, αυτή η μικρή παραλία στο Ακρωτήρι, από τότε, πριν μερικά χρόνια που καποιος στο facebook ανέβασε μερικές φωτογραφίες από την τοποθεσία, έγιναν ένας από τους πιο δημοφιλής τόπους που επισκέπτονται οι τουρίστες από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Τώρα, δεν υπάρχει χώρος ούτε για να μπει πετσέτα. Και μέσα στην κοσμοσυρροή και στην ανυπαρξία ελεύθερου χώρου εμφανίστηκε και ένας τετράποδος μόνιμος κάτοικος της περιοχής για να διεκδικήσει τον δικό του χώρο, και τροφή…

Η αξιαγάπητη κατσίκα ήρθε στην παραλία στα Σεϊτάν Λιμάνια το μεσημέρι της Κυριακής (12/8) και χωρίς κανέναν φόβο, πλησίαζε τους λουόμενους και με τον τρόπο της τους ζητούσε φαγητό.

katsika2.jpg

Εκείνοι φυσικά ανταποκρίθηκαν κι έτσι η αξιαγάπητη κατσίκα άρχισε να τρώει από όπου έβρισκε.

Όταν δεν την άρεσε πια αυτό που της έδινε ένας λουόμενος, τον άφηνσε και πήγαινε στον επόμενο.

katsika3.jpg

Φυσικά το τετράποδο ζώο απαθανατίστηκε τόσο από ντόπιους όσο και από τουρίστες.

Δείτε τα βίντεο του ekriti:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ