Categories: ΤΟΠΙΚΑ

“Δεν φοβόμαστε, θα νικήσουμε”: Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών έξω από τα Ειρηνοδικεία Νεαπόλεως και Ηρακλείου και αυτή την Τετάρτη

“Οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται.Θα περιμένεις να έρθει η σειρά σου ή θα τους εμποδίσεις;” Με αυτό το μήνυμα η Λαϊκή Στάση Πληρωμών ενημερώνεται ότι θα βρίσκεται έξω από τα Ειρηνοδικεία Νεάπολεως την Τετάρτη 25/11/2015 και ώρα 11:30 και Ηρακλειου 15:30.

Όπως σημειώνει πέραν της παρουσίας στα Ειρηνοδικεία που σκοπό έχει την αποτροπή του όποιου πλειστηριασμού θα πραγματοποιηθεί και η τακτική συνέλευση. “Τίποτα δεν τελείωσε, όλα τώρα αρχίζουν. Δεν φοβόμαστε, θα νικήσουμε!”, σημειώνουν.

Πιο αναλυτικά αναφέρουν:

“Η δεύτερη ευκαιρία εξέπνευσε, πριν καλά καλά δωθεί και τώρα μας την επιστρέφουν και με τόκο, σαν υπεύθυνοι λαοσωτήρες τοκογλύφοι που είναι οι κυβερνώντες μας και τα αφεντικά τους. Η πρώτη κατοικία και με την βούλα πλέον δεν προστατεύεται. Θα συνεχίσεις να κάθεσαι στον καναπέ, περιμένοντας να έρθει η σειρά σου ή θα αντιδράσεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;

Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών καλεί όλους τους πολίτες στα Ειρηνοδικεία Νεάπολεως την Τετάρτη 25/11/2015 και ώρα 11:30 και Ηρακλειου 15:30 για να δώσουμε ακόμα μια μάχη, και κάθε Τετάρτη σε κάθε Ειρηνοδικείο, να αντισταθούν στην αρπαγή των περιουσιών τους, απ’ το κράτος ληστή. Ένα κράτος ανάλγητο , άρπαγα και καταστροφέα της ελπίδας και των ονείρων του λαού του. Ένα κράτος που επιμένει να ικανοποιεί τα συμφέροντα των ” δανειστών” και ΟΧΙ του καθημαγμένου λαού του. Η κατάσταση πλέον είναι στα χέρια μας. Θα συνεχίσουμε να είμαστε σκυμμένοι ή θα σηκωθούμε όρθιοι;”

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Στεγαστική κρίση στην Ευρώπη: Ελληνική πρωτιά – Πάνω από 40% του διαθέσιμου εισοδήματος το κόστος στέγασης

Η ευρωπαϊκή στεγαστική κρίση, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και δεκαετίες, γίνεται αισθητή από την…

16 hours ago

Κλείνουν τα σχολεία και αρχίζουν προαγωγικές και πανελλαδικές εξετάσεις

Στις 17 Μαΐου ακούστηκε το τελευταίο κουδούνι στα λύκεια και στις 29 Μαΐου κλείνουν και τα γυμνάσια της επικράτειας,…

17 hours ago

Μανιφέστο Κασσελάκη για μετά τις ευρωεκλογές με επίθεση φιλίας προς ΜέΡΑ25 και Πλεύση Ελευθερίας

Τα επόμενα βήματα για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου, με άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στις δυνάμεις…

17 hours ago

«Λαϊκή Συσπείρωση» Κρήτης : Παρεμβάσεις για την Υγεία στο περιφερειακό συμβούλιο στις 15 Μάη

Στο  περιφερειακό συμβούλιο στις 15 Μάη η «Λαϊκή Συσπείρωση» Κρήτης τοποθετήθηκε για τις κινητοποιήσεις των…

17 hours ago

Διακομιδή 8χρονου από τη Γαύδο στα Σφακιά

Επιχείρηση για την διακομιδή ενός 8χρονου από την Γαύδο στα Σφακιά στήθηκε χθες όπως έγινε γνωστό, από το Λιμενικό.…

17 hours ago

Μεγάλη «αιμορραγία» Κρητικών γιατρών στην Κύπρο!

Το ΕΣΥ καταρρέει, οι γιατροί και το υπόλοιπο προσωπικό νιώθουν μόνοι κι αδύναμοι. Tην ίδια…

17 hours ago

This website uses cookies.