16.8 C
Chania
Tuesday, May 7, 2024

“Δεν φοβόμαστε, θα νικήσουμε”: Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών έξω από τα Ειρηνοδικεία Νεαπόλεως και Ηρακλείου και αυτή την Τετάρτη

Ημερομηνία:

“Οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται.Θα περιμένεις να έρθει η σειρά σου ή θα τους εμποδίσεις;” Με αυτό το μήνυμα η Λαϊκή Στάση Πληρωμών ενημερώνεται ότι θα βρίσκεται έξω από τα Ειρηνοδικεία Νεάπολεως την Τετάρτη 25/11/2015 και ώρα 11:30 και Ηρακλειου 15:30.

Όπως σημειώνει πέραν της παρουσίας στα Ειρηνοδικεία που σκοπό έχει την αποτροπή του όποιου πλειστηριασμού θα πραγματοποιηθεί και η τακτική συνέλευση. “Τίποτα δεν τελείωσε, όλα τώρα αρχίζουν. Δεν φοβόμαστε, θα νικήσουμε!”, σημειώνουν.

Πιο αναλυτικά αναφέρουν:

“Η δεύτερη ευκαιρία εξέπνευσε, πριν καλά καλά δωθεί και τώρα μας την επιστρέφουν και με τόκο, σαν υπεύθυνοι λαοσωτήρες τοκογλύφοι που είναι οι κυβερνώντες μας και τα αφεντικά τους. Η πρώτη κατοικία και με την βούλα πλέον δεν προστατεύεται. Θα συνεχίσεις να κάθεσαι στον καναπέ, περιμένοντας να έρθει η σειρά σου ή θα αντιδράσεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;

Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών καλεί όλους τους πολίτες στα Ειρηνοδικεία Νεάπολεως την Τετάρτη 25/11/2015 και ώρα 11:30 και Ηρακλειου 15:30 για να δώσουμε ακόμα μια μάχη, και κάθε Τετάρτη σε κάθε Ειρηνοδικείο, να αντισταθούν στην αρπαγή των περιουσιών τους, απ’ το κράτος ληστή. Ένα κράτος ανάλγητο , άρπαγα και καταστροφέα της ελπίδας και των ονείρων του λαού του. Ένα κράτος που επιμένει να ικανοποιεί τα συμφέροντα των ” δανειστών” και ΟΧΙ του καθημαγμένου λαού του. Η κατάσταση πλέον είναι στα χέρια μας. Θα συνεχίσουμε να είμαστε σκυμμένοι ή θα σηκωθούμε όρθιοι;”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Χαμάς αποδέχθηκε την πρόταση εκεχειρίας – Τι απαντά το Ισραήλ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υψηλόβαθμα στελέχη της Χαμάς επιβεβαίωσαν πως αποδέχθηκαν...

Σε Κρήτη και Αθήνα τα περισσότερα αδήλωτα όπλα – Ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο

Με εκατομμύρια όπλα, αρκετά εκ των οποίων είναι αδήλωτα, έχει...