26.8 C
Chania
Saturday, October 5, 2024

Δεν ψηφίζει για πρόεδρο η ΔΗΜΑΡ – Τι θα κάνει με ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

Δεν ψηφίζει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας η ΔΗΜΑΡ, όπως αποφασίστηκε στην κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

«Τα μέλη και των δύο οργάνων κατέληξαν ομόφωνα στη θέση να καταψηφιστεί η κυβερνητική πρόταση για την προεδρική εκλογή και στις τρεις ψηφοφορίες, με το σκεπτικό ότι η ΔΗΜΑΡ δεν μπορεί να συμβάλλει στη συντήρηση πολιτικών που εγκλωβίζουν σε τέλμα την κοινωνία και την οικονομία» τονίζεται στην ανακοίνωση του κόμματος.

Σημειώνεται πως ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, επανέλαβε πως η ΔΗΜΑΡ είναι και θα παραμείνει παρούσα στην πολιτική ζωή της χώρας με όρους πολιτικής και οργανωτικής αυτοτέλειας, διαψεύδοντας έτσι τα σενάρια περί αυτοδιάλυσης και προσχώρησης στον ΣΥΡΙΖΑ. «Η ΔΗΜΑΡ δεν θα διαχυθεί ούτε θα διαλυθεί», αναφέρουν πηγές από το κόμμα. Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι ισχυρή η τάση για ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΣΟΚ: Ζητείται ελπίς

Του Αργύρη Αργυριάδη Δικηγόρου Οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν το...

Τέμπη: Sold out η συναυλία στη μνήμη των θυμάτων

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη συναυλία της προσεχούς Παρασκευής...