27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Δεσμεύσεις για παραχώρηση του παλιού Ειρηνοδικείου στον δήμο Πλατανιά

Ημερομηνία:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα τηλεσυνάντηση  του Δημάρχου Πλατανιά κ Ιωάννη Μαλανδράκη με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ Κων/νο Τζιάρα, μετά από παρέμβαση του Βουλευτή Χανίων κ Μανούσου Βολουδάκη.

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε  δόθηκε η ευκαιρία στο Δήμαρχο κ Ιωάννη Μαλανδράκη, να ενημερώσει των Υπουργό για την αναγκαιότητα παραχώρησης του ανενεργού κτιρίου του πρώην Ειρηνοδικείου Κολυμβαρίου στο Δήμο, καθώς και τις ανάγκες που θα εξυπηρετήσει.

Επιπλέον ο Βουλευτής Χανίων κ Μανούσος Βολουδάκης, ανέφερε ότι το αίτημα του Δήμου είναι δίκαιο,  αιτείται για πολλά χρόνια και ότι πρέπει να ικανοποιηθεί.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ.Τζιάρας, στο τέλος της τηλεσυνάντησης, δεσμεύθηκε όχι μόνο για την παραχώρηση της χρήσης του ακινήτου, αλλά και για την παραχώρηση της κυριότητας στο Δήμο Πλατανιά.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά ευχαρίστησε θερμά τον Υπουργό για την άμεση ανταπόκριση του, αλλά και για την ικανοποίηση  του χρόνιου αιτήματος του Δήμου και τον Βουλευτή Χανίων κ.Βολουδάκη για την  υποστήριξη του.

Το επόμενο διάστημα θα γίνουν οι απαραίτητες γραφειοκρατικές ενέργειες και διαδικασίες για τη μεταβίβαση του ακινήτου στο Δήμο Πλατανιά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φόροι, φόροι, φόροι παντού! Και κουράγιο παλληκάρια… Σύνταξη στα 72

Μας τους ανακοινώνουν τόσο απλά στα δελτία ειδήσεων. Τόσο...

ΔΕΥΑΧ: Διακοπή νερού στο κέντρο της πόλης των Χανίων

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ενημερώνει ότι την...

Κρήτη: Μοναξιά, άγχος και θλίψη βιώνουν οι Κρητικοί – Μεγαλύτερο πρόβλημα στην ενδοχώρα

Οι αγχώδεις διαταραχές έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινότητας πάρα...