Ψυχικό τραύμα φαίνεται ότι άφησε ο Παϊτέρης στη πρόεδρο της “Φωνής Λογικής” Αφροδίτη Λατινοπούλου αφού ενώ έχουν περάσει αρκε΄τες μέρες δε λέει να ξεπεράσει το γέλιο που προκάλεσε σε όλη την Ελλάδα με τις ατάκες που τις ξεστόμισε ο διάσημος λαϊκός τραγουδιστής.
Η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» προσποιούμενη την ανίκανη να αντιληφθεί ότι έχει σημασία ποιος και με ποιο τρόπο αποκαλεί τον άλλο γύφτο, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στόρι με παλιότερη συνέντευξη που είχε δώσει ο γνωστός τραγουδιστής, όπου μιλά για τον Διονύση Τσακνή, για το τραγούδι «Μπαλαμός» και αμφισβητεί ότι το έχει γράψει ο τελευταίος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι γύφτος». Η κυρία Λατινοπούλου συνόδευσε την δημοσίευση με emoji… κλόουν.

«Έγραψα πολλά καλά τραγούδια αλλά μου τα πήραν, έβαλαν το όνομά τους. Ο Τσακνής, που έγραψε το “Μπαλαμό”, δεν είναι δικό του το τραγούδι. Είναι παραδοσιακό τσιγγάνικο. Του έχω πει “κύριε Τσακνή είσαι γύφτος;”. Αν είναι γύφτος, να μας πει, να πούμε “ναι, είναι δικό του το τραγούδι”. Δεν είναι γύφτος», είχε δηλώσει ο Βασίλης Παϊτέρης τον περασμένο Φεβρουάριο στην εκπομπή Happy Day.
Πώς ξεκίνησε η κόντρα Παϊτέρη – Λατινοπούλου
Υπενθυμίζεται ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου και ο Βασίλης Παϊτέρης ήρθαν σε κόντρα στον αέρα της εκπομπής «Αποκαλύψεις» του ΑΝΤ1, λόγω των εκφράσεων που χρησιμοποίησε η ευρωβουλευτής για τους Ρομά που τους αποκάλεσε υποτιμητικά “γύφτους”.
Όλα ξεκίνησαν όταν η κ. Λατινοπούλου ανέφερε: «Δυστυχώς υπάρχουν πολιτικοί που πλησιάζουν γύφτους για να εκλεγούν». Η συγκεκριμένη τοποθέτηση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του γνωστού τραγουδιστή.
Ο Βασίλης Παϊτέρης, απευθυνόμενος στην πρόεδρο της Φωνής Λογικής ανέφερε: «Αν τη δείτε καλά θα δείτε ότι έχει γύφτικη ομορφιά. Μήπως η μητέρα της αγόρασε χαλί από έναν γύφτο και δεν το πλήρωσε;».
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου αντέδρασε έντονα και απάντησε:
«Είναι ντροπή σας. Εκτίθεστε από μόνος σας και αυτό αποδεικνύει γιατί τόσος πολύς κόσμος έχει αυτή την άποψη για εσάς, αλλά από γύφτο δεν περίμενα και κάτι καλύτερο, να πω την αλήθεια».
Όμως ο κ. Παϊτέρης επέμεινε:
“Να μας πει αν αγόρασε χαλί από έναν γύφτο”.



