ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Λιγνάδης: Καλείται και πάλι να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για τέταρτη υπόθεση βιασμού

Εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης ως ύποπτος για υπόθεση βιασμού καλείται να δώσει και πάλι ο προφυλακισμένος Δημήτρης Λιγνάδης μετά από νέα καταγγελία, η τέταρτη κατά σειρά, από νεαρό άνδρα.

Ο 24χρονος σήμερα άνδρα πριν από περίπου δυο μήνες εμφανίστηκε στην 19η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του ηθοποιού- σκηνοθέτη και κατήγγειλε ότι πριν από 7 χρόνια και ενώ ήταν 17 ετών βιάστηκε δυο φορές.

Η δικαστική λειτουργός αξιολογώντας ως σοβαρή την καταγγελία διαβίβασε τον φάκελο στην Εισαγγελία προκειμένου να διενεργηθεί έρευνα.

Στην επόμενη φάση, ο Δημήτρης Λιγνάδης θα δώσει ανωμοτί εξηγήσεις στο τμήμα ασφαλείας Τριπόλεως και αμέσως μετά ο αρμόδιος εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει στην άσκηση συμπληρωματικής δίωξης.

Ετοιμάζει την απολογία του μέσα στη φυλακή

Την ίδια ώρα , ο Δημήτρης Λιγνάδης, μέσα στη φυλακή, προετοιμάζει την νέα απολογία του που αφορά στην τρίτη περίπτωση βιασμού για την οποία είναι, ήδη, κατηγορούμενος.

Η συμπληρωματική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου ενώ είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του νεαρός άνδρας ο οποίος ισχυρίζεται ότι βιάστηκε το 2018, στο Μεταξουργείο. Στις εξηγήσεις του ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε ακόμη και ότι γνωρίζει τον άνδρα που τον καταγγέλλει.

 

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: Δεύτερη ακριβότερη η Ελλάδα στο κόστος στέγασης

ΗΕλλάδα κατατάσσεται δεύτερη στην Ευρωζώνη όσον αφορά στο κόστος στέγασης συνολικά αλλά και σε σχέση με το…

6 hours ago

Ηράκλειο: Την παρακολουθούσε συστηματικά μέχρι που την “πέτυχε” στο δρόμο…

Χωρίς τέλος τα περιστατικά ενδοικογενειακής βίας στην Κρήτη, που αποτελούν καθημερινότητα. Η αστυνομία προχώρησε τις…

6 hours ago

Σκρέκας: «Αισιοδοξία για πιθανά εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα ανοιχτά της Κρήτης»

Οι πρώτες ενδείξεις μας κάνουν να νιώθουμε αισιοδοξία για ό,τι μπορεί να βρεθεί κάτω απ'…

6 hours ago

Κρήτη: Στο Ηράκλειο η Σοφία, το διασημότερο ανθρωπόμορφο ρομπότ

Στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής MRC (Minoan Robotsports Competition) που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο της Κρήτης, «φιλοξενείται» το ανθρωπόμορφο ρομπότ…

6 hours ago

Πάσχα: Πολλοί Έλληνες ταξιδεύουν στην Κρήτη και πολλοί Κρητικοί φεύγουν για τα νησιά ή το εξωτερικό

Πάσχα σε ξενοδοχεία της Κρήτης, σε νησιά που υπάρχει εύκολη πρόσβαση αλλά και στο εξωτερικό…

6 hours ago

Συγκλονιστική ανακάλυψη στον βυθό του Ρεθύμνου: Δύτες βρήκαν γερμανικό πολεμικό αεροσκάφος

Μια ανάσα πριν την επέτειο της Μάχης της Κρήτης, η θάλασσα του Ρεθύμνου αποκαλύπτει τα…

7 hours ago

This website uses cookies.