13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Δημήτρης Λιγνάδης: Παρουσιάστηκα στη ΓΑΔΑ, δεν υπάρχει ένταλμα για μένα – Κρυβόταν σε σπίτι πρώην Υπουργού του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ;

Ημερομηνία:

Αργά το μεσημέρι κυκλοφόρησαν πληροφορίες ότι ο κ. Λιγνάδης παρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ.

Το protothema.gr επικοινώνησε μαζί του και ο κ. Λιγνάδης είπε ότι μετέβη αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ μαζί με το δικηγόρο του και δήλωσε στους αστυνομικούς τη διεύθυνσή του ποοσθέτοντας ότι είναι στη διάθεση της αστυνομίας. Στη συνέχεια αποχώρησε.

Όπως δήλωσε στο protothema.gr: «Δεν είμαι στο σπίτι μου. Δεν είμαι στη ΓΑΔΑ. Είμαι σε ένα φιλικό σπίτι. Ξέρω τι υπάρχει από το πρωί. Η παραφιλολογία φτιάχνει ένα κλίμα πιεστικό πολλές φορές και δεν μπορώ να το συντηρήσω Μέχρι πρότινος έλεγαν ότι υπάρχουν εντάλματα και δεν υπάρχει τίποτα».

Σε ερώτηση που βρίσκεται απαντά «Είμαι σε ένα φιλικό σπίτι. Και δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στο σπίτι μου».

Απο την πλευρά του ο δικηγόρος του κ. Νικολαος Γεωργουλέας τονίζει στο protothema.gr: «Ζητήσαμε επισημη ενημέρωση απο τις αρχες και μας είπαν οτι μέχρι στιγμής δεν αναζητείται. Συνεπως δεν υπάρχει ενταλμα».

Σε σπίτι πρώην υπουργού στο κέντρο της Αθήνας κρύβεται ο Λιγνάδης;

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr που μέχρις ώρας δεν έχουν διαψευσθεί, ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται στο σπίτι πρώην υπουργού, με γνώσεις του χώρου του Πολιτισμού, που δεν έχει σχέση με την κυβέρνηση αλλά προέρχεται από τον χώρο του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ. Οι ίδιες πληροφορίες συσχετίζουν την παρουσία του γνωστού σκηνοθέτη με επιχειρηματία από τον θεατρικό χώρο με μεγάλη επιρροή αλλά και ισχυρή πρόσβαση στο μιντιακό σύστημα και σε συγκεκριμένο περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό.

Διαβάστε το δημοσίευμα του σάϊτ που ανήκει στον όμιλο του Βαγγέλη Μαρινάκη:

Οπως είχε αποκαλύψει νωρίτερα το in.gr, o Δημήτρης Λιγνάδης έχει φύγει από το σπίτι του στο Μεταξουργείο και βρίσκεται στην κατοικία φίλων του ετοιμάζοντας την υπερασπιστική του γραμμή, σε περίπτωση που κληθεί να καταθέσει στη Δικαιοσύνη για όσα καταγγέλλονται τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός βρέθηκε τις τελευταίες ώρες στο σπίτι πρώην υπουργού, που έχει σχέση και με το χώρο του πολιτισμού. Ο πρώην υπουργός, λένε οι πληροφορίες, δεν σχετίζεται με το χώρο της δεξιάς και δεν έχει καμιά σχέση με την σημερινή κυβέρνηση.

Το σπίτι φέρεται να βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και ο Λιγνάδης πήγε εκεί προκειμένου να συμβουλευτεί νομικούς καθώς οργίαζαν οι φήμες περί ραγδαίων εξελίξεων.

Ανθρωποι από το χώρο του θεάτρου έλεγαν ότι είναι σίγουροι για την παρουσία του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου στο συγκεκριμένο σπίτι. Ακόμη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος αποκλειστικά στο Mega, δεν κρύβεται και περιμένει τις εξελίξεις, δηλαδή αν υπάρξει σε βάρος του ένταλμα σύλληψης θα το αντιμετωπίσει.

Για τον λόγο αυτό παίρνει συμβουλές από δικηγόρους για να κινηθεί ανάλογα, σε περίπτωση που οι καταγγελίες που έχουν γίνει αφορούν τον ίδιο και δεν έχουν παραγραφεί

Υπενθυμίζεται ότι φαίνεται να υπάρχουν τουλάχιστον δύο καταγγελίες για βιασμό ή σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό σκηνοθέτη, ενώ υπάρχει και κατάθεση γυναίκας που επιβεβαιώνει κάποια γεγονότα και φέρεται να ξέρει και άλλες δύο περιπτώσεις που δεν έχουν παραγραφεί.

"google ad"

Στο Mega o κ. Λιγνάδης, με απόλυτη σαφήνεια δήλωσε:

«Θα κινηθώ ανάλογα με αυτό που θα πάρω στα χέρια μου. Να ξέρω τι έχω απέναντι μου και θα προσπαθήσω πάντοτε μέσα σε θεσμικά πλαίσια, με πολύ μεγάλη ειλικρίνεια και με όση ψυχραιμία μπορώ να διαθέσω» τόνισε.

«Φυσικά έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Όλοι μας πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη. Φυσικά. Εννοείται όταν λέω λαϊκό δικαστήριο εννοώ ότι ακούω και εγώ πράγματα, διαβάζω πράγματα με ενημερώνουνε για πράγματα που δεν το πίστευα ποτέ ότι θα τα ακούσω και αυτό φτιάχνει ένα κλίμα, ξέρετε και ένα κλίμα τεράστιο απέναντι σε έναν άνθρωπο ο οποίος είναι ουσιαστικά μόνος του. Εγώ δεν έχω μια στρατιά από πίσω μου» είπε.

in.gr, protothema.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ