16.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Δημοπρατείται το έργο ανακατασκευής του κολυμβητηρίου της Νέας Χώρας

Ημερομηνία:

Πριν λίγες ημέρες είχαμε ένα σοβαρό ατύχημα που παραλίγο να οδηγήσει στην τύφλωση ένα 15χρονο παιδί, και σήμερα ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης από τα Χανιά ανακοίνωση τη δημοπράτηση του έργου ανακατασκευής του Κολυμβητηρίου Νέας Χώρας μέσα στον επόμενο μήνα, τον Μάρτη.

Ο κ. Αυγενάκης είπε ότι ο προϋπολογισμός θα φτάσει τα 7.527.000 ευρώ με τα τεύχη δημοπράτησης να είναι έτοιμα.

Επίσης είπε ότι η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από το Υπουργείο Αθλητισμού.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες στο κολυμβητήριο της Νέας Χώρας τραυματίστηκε ένα 16χρονο αθλητής του ΝΟΧ όταν αποκολλήθηκε ιμάντας TRX στο κολυμβητήριο της Νέας Χώρας. Ο αθλητής μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο όπου τελικώς σώθηκε το μάτι του νεαρού όμως αποκαταστήθηκε μόνο μερικώς η όραση, κατά 50%.

Σε ανακοίνωσή που είχε εκδόσει η ΚΝΕ Χανίων σημείωνε:

Αποτελεί πρόκληση για την νεολαία και για τον λαό του Νομού, τους αθλούμενους του κολυμβητηρίου και τις οικογένειες τους, ότι εν έτει 2023 τραυματίζονται αθλούμενοι από κακά συντηρημένες υποδομές.

Η κατάσταση που βρίσκεται το κολυμβητήριο των Χανίων είναι γνωστή σε όλους τους αρμόδιους παράγοντες εδώ και χρόνια. Λειτουργεί με πενιχρή κρατική χρηματοδότηση που δεν επαρκεί για τη συντήρηση των εγκαταστάσεων αλλά και για την κάλυψη ολοένα και διευρυνόμενων αναγκών.

Σημειώνουμε ότι το κολυμβητήριο στη Νέα Χώρα είναι το μόνο κολυμβητήριο που λειτουργεί στον Νομό

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προσοχή, η Κρήτη αντιμετωπίζει «σοβαρό κίνδυνο» από επιπλέοντα ανθρώπινα …… «σκουπίδια»!!

Του Μανώλη Καπετανάκη * Βρίθει τελευταία η τοπική, εθνική αλλά...

Ελληνίδες σε θέσεις ηγεσίας

Του Γιώργου Ουρανού Θα αποτελούσε μεγάλη πρόοδο για τη χώρα...

Η άγνωστη ζωή της Αντωνούσας Καστανοπούλας (Καστανάκη)

Της Ιωάννας Σφακιανάκη «Γιεράρχη τον Γεράσιμο Κισσάμου, τον Δεσπότη, Σκαλίδη, Γιαννουδοβαρδή...