22.8 C
Chania
Monday, May 6, 2024

Δημοσιεύματα για Αναστασιάδη και Παναθηναϊκό

Ημερομηνία:

Δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας των Αθηνών αναφέρει ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης, προπονητής του Πλατανιά αποτελεί στόχο του Παναθηναϊκού για την κάλυψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.Το δημοσίευμα αναφέρει:

“Είναι έμπειρος, επιτυχημένος, έχει δουλέψει ξανά στον Παναθηναϊκό και θα μπορούσε να …ξαναδουλέψει! Ποιος μπορεί να είναι; Ο σκύλος το μυρίστηκε πριν βρωμίσει στην πιάτσα!

Δεν είναι και λίγοι οι Έλληνες προπονητές που έχουν ακουσθεί τελευταία για τον Παναθηναϊκό. Ο Αναστασίου παίζει πολύ δυνατά, ενώ πάντα στα υπόψιν είναι και ο Σάκης Τσιώλης. Ακόμα και ο Γιώργος Δώνης γράφτηκε, αν φυσικά φύγει το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ. Αυτό γιατί η διοίκηση του “τριφυλλιού” στρέφεται στο ελληνικό μοντέλο. Θέλει Έλληνα προπονητή και Έλληνα τεχνικό διευθυντή (ακούγεται ο Νταμπίζας) για να δουλέψουν με τα ελληνόπουλα και να προωθηθούν τα ταλέντα από τις Ακαδημίες.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτά τα ονόματα Ελλήνων τεχνικών που απασχολούν τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει ακόμα ένας τεχνικός που έχει όλο το …πακέτο. Είναι έμπειρος, πετυχημένος, δουλεύει με πιτσιρικάδες και έχει ξαναδουλέψει στην ομάδα. Ο λόγος για τον Άγγελο Αναστασιάδη. Ο σκύλος πληροφορήθηκε ότι ο Άγγελος δεν θα συνεχίσει στον Πλατανιά, παρόλο που πρόλαβε να σουλουπώσει την ομάδα και κυρίως να τη διατηρήσει στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Αναστασιάδης το καλοκαίρι αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να μείνει ελεύθερος και στον Παναθηναϊκό, που ψάχνουν για Έλληνα προπονητή, η περίπτωσή του μοιάζει ιδανική. Ο Άγγελος έχει την εμπειρία και έχει αποδείξει ότι σε όποια ομάδα πάει κάνει δουλειά. Ακόμα και στον ΠΑΣ Γιάννινα πέρυσι κατάφερε μέσα σε λίγες αγωνιστικές όχι μόνο να εξασφαλίσει την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, αλλά και να κάνει στον 2ο γύρο πορεία Ευρώπης.

Ο Άγγελος, επίσης, έχει συνδέσει το όνομά με το “τριφύλλι” και ως παίκτης και ως προπονητής και είναι συμπαθής στους φιλάθλους, παρόλο που έχει δηλώσει την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ. Έχει μικρό κασε και μπορεί άνετα να δουλέψει το πλάνο με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν στο μυαλό τους στον Παναθηναϊκό.

Ο Αναστασιάδης, λοιπόν, είναι μια ακόμα επιλογή που μπορεί να απασχολήσει άμεσα τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Και ο σκύλος σας ενημερώνει ότι ο Άγγελος έχει αρκετές συμπάθειες μέσα στην Παιανία. Μπορεί, δηλαδή, να πεισθεί η διοίκηση ότι είναι ο ιδανικός για να βγάλει την ομάδα από το τέλμα με τις υπάρχουσες συνθήκες. Αρκεί, βέβαια, να δώσει το “οκ” και ο …Πνευματικός του! Για να μην ξεχνιόμαστε…”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νίκος Ζωιδάκης: “Το περισσότερο κλάμα που θυμάμαι να έβγαλα ήταν όταν έφυγε ο Βασίλης Καρράς”

Ο Νίκος Ζωιδάκης μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απώλεια του φίλου...

Ηράκλειο: Χτύπησε 8χρονο παιδάκι με το αυτοκίνητό του και το εγκατέλειψε

Ένα παιδάκι μόλις 8 ετών μεταφέρθηκε το απόγευμα της...

Ηράκλειο: Χτύπησε κόρες και σύζυγο – Συνελήφθη 44χρονος

Ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές...