15.8 C
Chania
Tuesday, May 7, 2024

Δημοσιογράφος ΜΥΚΟΝΟS LIVE TV: “Δε γίνεται στη Μύκονο που έρχονται κάποιοι πάρα πολύ πλούσιοι να τρώνε αυτό το bullying από τα γυφτάκια!”

Ημερομηνία:

Βίντεο παρουσιάστηκε στον Alpha Tv από τη Μύκονο με παιδιά που προσπαθούν να πωλήσουν προϊοντα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Mykonos Live TV πρόκειται για παιδιά που έρχουν έρθει στη Μύκονο μέσω κυκλώματος για να επαιτούν.

Το φαινόμενο είναι συνηθισμένο σε όλες τις τουριστικές περιοχές της χώρας αυτή την περίοδο όμως ο δημοσιογράφος του MYKONOS LIVE TV θεωρεί οτι αυτο ειδικά στη Μύκονο είναι ανεπίτρεπτο επειδή οι τουρίστες ειναι πλούσιοι.

Είπε συγκεκριμένα:

“Δε γίνεται στη Μύκονο που έρχονται κάποιοι πάρα πολύ πλούσιοι να τρώνε αυτό το bullying από τα γυφτάκια!”

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του δημοσιογράφου πατώντας εδώ.

Σημειώνουμε πάντως ότι παρά των απαράδεκτων δηλώσεων του δημοσιογράφου το ζήτημα είναι υπαρκτό αφού εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες παιδιά ωθούνται  στην επαιτεία σε κεντρικούς δρόμους σε ώρες αιχμής, ενώ τα μεγαλύτερα πωλούν μικροαντικείμενα ή παίζουν κάποιο μουσικό όργανο.

Όπως αναφέρει και η ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων:

«Τα ανήλικα βιώνουν τον εκφοβισμό, την ψυχολογική και τη σωματική βία και σε ακραίες περιπτώσεις ωθούνται στη χρήση ναρκωτικών ουσιών προκειμένου να λειτουργούν πειθήνια».

Τα ανήλικα θύματα εργασιακής εκμετάλλευσης έχουν κυρίως ελληνική, βουλγαρική, ρουμάνικη και αλβανική καταγωγή.

Όσα κατάγονται από τις γειτονικές βαλκανικές χώρες ταξιδεύουν σε τακτικά χρονικά διαστήματα από και προς την Ελλάδα προκειμένου να εργαστούν για λογαριασμό των εκμεταλλευτών τους.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Χαμάς αποδέχθηκε την πρόταση εκεχειρίας – Τι απαντά το Ισραήλ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υψηλόβαθμα στελέχη της Χαμάς επιβεβαίωσαν πως αποδέχθηκαν...

Σε Κρήτη και Αθήνα τα περισσότερα αδήλωτα όπλα – Ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο

Με εκατομμύρια όπλα, αρκετά εκ των οποίων είναι αδήλωτα, έχει...